Survivor all star: Σοκαρισμένοι οι μαχητές - Έχασε τις αισθήσεις της η Εύη Σαλταφερίδου

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Σοκαρισμένοι οι μαχητές - Έχασε τις αισθήσεις της η Εύη Σαλταφερίδου

Τα περιθώρια - αν και πολύ νωρίς - φαίνεται να στενεύουν στο Survivor all star καθώς φέτος οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ δύσκολες για τις ομάδες, με τους ηττημένους να πεινάνε πολύ.

Οι μαχητές συγκεκριμένα είναι νηστικοί και αυτό φάνηκε από το run της Εύης Σαλταφερίδου την Τετάρτη 11/1 με την παίκτρια μετά το τέλος του αγώνα, που έτρεξε να πέφτε κάτω, στα όρια του να χάνει τις αισθήσεις της (δείτε εδώ ποιος γνωστός τραγουδιστής ήταν ο σύντροφός της).

Η λιποθυμία της Εύης Σαλταφερίδου στο Survivor all star

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Δεν έχει κλείσει καν εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα κι έχουν συμβεί τα πάντα! Από τσακωμοί μέχρι ατυχήματα και... οικειοθελής αποχωρήσεις. Αυτό είναι το Survivor All Star, ανατρεπτικό όσο δεν πάει!

Την Κυριακή είχαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας στον οποίο νίκησαν οι Κόκκινοι, οι Μπλε έριξαν στον τάκο τον Περικλή Κονδυλάτο. Την Δευτέρα είχαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας όπου έχασαν οι Κόκκινοι και ψήφισαν την Κώστα Παπαδόπουλο ενώ το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκαν οι ασυλίες με τον τρίτο και τελευταίο αγώνα. Ηττημένοι για ακόμα μια φορά οι Μπλε έδωσαν ακόμα δυο παίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιους) και κάπως έτσι συμπληρώθηκε η πρώτη τετράδα, για την πρώτη αποχώρηση του ριάλιτι.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως την έκπληξη - για όσους δεν διαβάζουν Youweekly.gr γιατί εμείς το είχαμε γράψει πρώτοι - έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου που αποφάσισε να αφήσει μόνο στον Άγιο Δομίνικο τον σύζυγό της και αποχώρησε οικειοθελώς (δείτε εδώ το βίντεο με το τρυφερό φιλί και την αγκαλιά στον Μαρτίκα). Τέλος πάντων, δεν το περιμέναμε από τόσο νωρίς αλλά συμβαίνουν κι αυτά.

Survivor All Star spoiler 11/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Και κάπως έτσι φτάνουμε στη σημερινή ημέρα που οι Μπλε - μιας και δε νίκησαν από τον πρώτο αγώνα ούτε φαγητό ούτε φωτιά - έχουν μια ευκαιρία να φάνε και να το ευχαριστηθούν. Απόψε οι δυο ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη για το έπαθλο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Μπλε θα παραμείνουν νηστικοί αφού οι Κόκκινοι θα κάνουν ακόμα μια σερί νίκη.