Survivor all star: Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας - Ανατροπή με τους 2 νέους υποψήφιους

Πήγαινε - έλα στην κάλπη οι μπλε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας - Ανατροπή με τους 2 νέους υποψήφιους

Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν στο Survivor all star το βράδυ της Τρίτης 10/1, καθώς εκτός από τον πολύ έντονο αγώνα, το συμβούλιο του νησιού έκρυβε πολλές εκπλήξεις στη συνέχεια.

Η ομάδα των μπλε έχασε από τους κόκκινους και έτσι σύμφωνα με τους κανονισμούς έπρεπε να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους, υποψήφιους προς αποχώρηση.

Την απόλυτη ανατροπή είδαμε, καθώς σε πρώτο επίπεδο βγήκε υποψήφια η Βρισηίδα σύμφωνα με την επιθυμία της και στη συνέχεια ο μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η Ανδριώτου ωστόσο ξεσπώντας σε κλάματα έκανε γνωστό, πως δεν αισθάνεται καλά έτσι ο Γιώργος Λιανός άκουσε όσα είπε και αμέσως, βλέποντας την κλαίει, της ανακοίνωσε, πως αν θέλει μπορεί απευθείας να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η ίδια παρά τα κλάματα της ομάδας της και τις προσπάθειες τους να της αλλάξουν γνώμη, αποφάσισε να φύγει.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα τελευταία της λόγια, αλλά και ο αποχαιρετισμός της με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος μάταια προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη...

Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor all star

Μετά λοιπόν την ιστορική αυτή αποχώρηση, οι μπλε αν και συγκλονισμένοι έπρεπε να πάνε ξανά στην κάλπη και να ψηφίσουν άλλον έναν συμπαίκτη τους. Η κάλπη έβγαλε άλλο ένα όνομα, στο οποίο φυσικά και είχαμε πέσει μέσα, αφού και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τίθεται και αυτός σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση.