Survivor all star spoiler 15/01: Σοκ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον περίμενατε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star spoiler 15/01: Σοκ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με νέο και πολύ καυτό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (15/1) το Survivor all star με τις εξελίξεις να είναι συνταρακτικές μετά τη δεύτερη αποχώρηση από το νησί (δείτε εδώ το trailer).

Oι δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν για την ασυλία και το φαγητό ξανά, τα οποία έπαθλα είναι εξίσου σημαντικά για τη συνέχεια τους στο παιχνίδι (δείτε εδώ το spoiler για την ομάδα, που κερδίζει απόψε).

Γενικότερα έχει υπάρξει μία ένταση από την παραγωγή σε ό,τι αφορά τα spoilers, ωστόσο ό,τι βγαίνει από το Youweekly.gr έχει αποδειχτεί άκρως βάσιμο και σωστό. Πιο αναλυτικά μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου (14/1) έγινε γνωστή η είδηση του ότι η παραγωγή του Survivor All Star είναι έντονα δυσαρεστημένη με τα μέσα ενημέρωσης, που κάνουν συνέχεια spoiler για το ριάλιτι επιβίωσης, διότι μπορεί να προκαλέσει θέμα, στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Από την άλλη εμείς βλέπουμε το παιχνίδι να πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα από την πρεμιέρα αλλά και στη συνέχεια, αφού το τηλεοπτικό κοινό δεν παρακολουθεί το ριάλιτι μόνο για τις νίκες των ομάδων, αλλά και για όσα συμβαίνουν στις καλύβες και φυσικά στο συμβούλιο του νησιού.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor all star (15/1)

Έτσι λοιπόν αφού ήδη ξέρουμε, πως οι μαχητές θα είναι εκείνοι, που θα τα πάνε καλύτερα στο σημερινό στίβο μάχης και φυσικά θα φάνε μετά από τόση πείνα και κλάματα, που έχουν ρίξει από την αφαγία....αναμένεται να δούμε τους διάσημους να βγάζουν έναν παίκτη τους στον τάκο.

Φυσικά και ακόμη είναι πολύ δύσκολο - μέσα σε μία εβδομάδα - να διαμορφωθούν απόψεις σχετικά με το ποιος είναι καλύτερος και ποιος λιγότερο αγωνιστικά, ωστόσο αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.

Οι κόκκινοι λοιπόν θα μπουν ένας ένας στο σημείο, που είναι η κάλπη και μέσα από τις πληροφορίες μας μπορούμε να σας πούμε, πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης της εβδομάδας θα είναι και πάλι ο ζαχαροπλάστης, Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor All Star spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας