Survivor All Star trailer 15/01: «Όταν έπαιζα, άκουγα...» - "Σκοτωμός" στο συμβούλιο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Χαμός κι στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star trailer 15/01: «Όταν έπαιζα, άκουγα...» -

Ένα νέο επεισόδιο του Survivor All Star αναμένεται να παρακολουθήσουμε σήμερα , Κυριακή 15/01 και σίγουρα αναμένεται ξανά να δούμε εντάσεις και φωνές τόσο ανάμεσα στους παίκτες της ίδιας ομάδας όσο και μεταξύ των αντιπάλων.

Μπορεί τα αστέρια του Άγιο Δομίνικου να βρίσκονται εκεί λίγες μέρες, ωστόσο οι συνθήκες διαβίωσης φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολες και μάλιστα ήδη μετράμε μια οικειοθελή αποχώρηση αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου η οποία στο συμβούλιο του νησιού είπε:

«Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Μην με πιέζετε. Δεν αντέχω. Δεν είναι η ζωή μας το Survivor, δεν θα πεθάνω εγώ για αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι έτοιμη να το ξαναζήσω, όπως πέρυσι. Το σώμα μου έχει ξεκουραστεί και δεν έχουν φορτώσει οι μπαταρίες, ούτε στο σώμα μου ούτε στην υπομονή μου. Κουράζομαι πιο εύκολα και ψυχολογικά δεν είμαι έτοιμη… Γιατί σας είπα να με ψηφίσετε παιδιά; Καθυστερημένοι είστε; Το πιστεύετε αυτό που σας είπα και με στηρίξατε. Παιδιά παθαίνω κρίσεις. Δεν είμαι τρελή».

Επίσης, πολλά ερωτηματικά υπάρχουν γύρω και από μια άλλη παίκτρια η οποία επισκέφθηκε ψυχολόγο και σκέφτηκε να αποχωρήσει.

Απόψε, λοιπόν οι Μαχητές έχουν ακόμη μια ευκαιρία για να κερδίσουν ασυλία και έπαθλο! Οι Διάσημοι έχουν πάρει τις πιο σημαντικές νίκες και είναι πιο δυνατοί αφού είναι καλά φαγωμένοι, ωστόσο, θα βάλουν τα δυνατά τους. Όσον αφορά το έπαθλο που θα αποκτήσει η νικήτρια ομάδα είναι φαγητό και συγκεκριμένα λουκουμάδες με μέλι (δείτε εδώ ποιον παίκτη θέλει νικητή το twitter).

Μάλιστα, νωρίτερα κυκλοφόρησε και το trailer, στο οποίο βλέπουμε να υπάρχει μια έντονη στιγμή μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και του Σπύρου Μαρτίκα, ενώ ακόμα περισσότερες εντάσεις θα σημειωθούν στο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να επισημαίνει πως όταν εκείνος αγωνίζεται, ακούει συνεχώς αρνητικά σχόλια από τους αντιπάλους.

"Παλεύουμε για το φαγητό μας" του απάντησε ο Νίκος Μπάρτζης με την Καρόλινα να του απαντά πως αυτή είναι η νοοτροπία τους. Δείτε εδώ όμως ποια ομάδα νικάει απόψε!

Το 15/1 trailer του Survivor All Star