Survivor all star spoiler 16/1: ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ - Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αυτή η ψηφοφορία θα είναι σκέτη κόλαση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor all star spoiler 16/1: ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ - Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δεύτερη εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα και η δεύτερη ψηφοφορία του κοινού προβλέπεται... καθοριστική για την συνέχεια του παιχνιδιού!

Η έναρξη της εβδομάδας ξεκίνησε με ήττα για τους Κόκκινους και νίκη για τους Μπλε. Επιτέλους οι ρόλοι λίγο αντιστράφηκαν. Όχι ότι στηρίζουμε κάποια συγκεκριμένη ομάδα αλλά χαρήκαμε λιγάκι που έφαγαν επιτέλους οι Μπλε. Η εικόνα της Μαριαλένας την προηγούμενη φορά, που ξέσπασε σε λυγμούς επειδή δεν τρώνε, μας έχει στοιχειώσει το μυαλό (δείτε εδώ το βίντεο). Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας!

Survivor All Star - 2η εβδομάδα

Απόψε, Δευτέρα 16/1, θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα Survivor επεισόδιο - κάποιοι! Γιατί κάποιοι άλλοι μπορεί να επιλέξουν να δουν τα νέα επεισόδια των σειρών που κάνουν πρεμιέρα απόψε (Σασμός κλπ - δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο).

Όσοι παρακολουθήσουν το ριάλιτι ωστόσο αξίζει να γνωρίζουν πως θα έχει για ακόμα μια φορά πολύ ίντριγκα, ένταση και... σασπένς! Το Youweekly.gr σας έχει ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ) οπότε πάμε να μάθουμε τα υπόλοιπα ονόματα των υποψηφίων προς αποχώρηση!

Πρώτος, από το χθεσινό επεισόδιο, βγήκε ο Κώστας Παπαδόπουλος! Δεύτερη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr θα είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Α ρε, αντίδραση του Βασάλου αναμένουμε, ενώ τρίτος θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας - αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή!

Εδώ θα είμαστε, ωστόσο, να δούμε τα πάντα και να πούμε τα πάντα!

Το αποψινό trailer