«Αλήθεια είναι αυτό...» - Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το The 2night show

Τo επιβεβαίωσε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αλήθεια είναι αυτό...» - Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το The 2night show

Στη συχνότητα του ΑΝΤ1 επιστρέφει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το The 2night show, έπειτα από δυο μήνες εκτός, λόγω του Μουντιάλ και στη συνέχεια λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Πολλά λοιπόν έχουν ακουστεί για την τηλεοπτική του επιστροφή.

Η late night εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου είναι από τις πιο επιτυχημένες και προβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια με παρουσιαστή τον ίδιο.

Τι συμβαίνει με το The 2night show - Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου

Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής Mega Καλημέρα, τον συνάντησε με την σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου και τον ρώτησε για την επιστροφή του The 2night show. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν την εκπομπή να είναι ζωντανή.

«Είπα να κάνω ζωντανό. Έχω πολλά χρόνια να κάνω, μου αρέσει. Είπα να μιλήσω λίγο με τους τηλεθεατές -για λίγο, μη φανταστείτε για πολύ. Θα δώσω μερικά δώρα γιατί έχουμε δύο μήνες να εμφανιστούμε από τις 18 Νοεμβρίου κι επειδή δεν ήμασταν και τα Χριστούγεννα είπαμε να δώσουμε μερικά δώρα στους τηλεθεατές», ανακοίνωσε.

Όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν να παρουσιάζει το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (που πήγε να πεθάνει μετά από χάπια για τη δίαιτα) απάντησε με χιούμορ.

«Γράφτηκε ότι θα κάνω και το Πρωινό; Η Νάνσυ θα κάνει το Πρωινό του χρόνου με τον Γιώργο Λιάγκα, αν θέλει ο Γιώργος Λιάγκας», είπε και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στη σύντροφό του που είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα από αυτά που λέει.

Τι συμβαίνει με τον Εκατομμυριούχο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής του Open και απάντησε για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος» αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στην πρωινή ζώνη στο μέλλον.

«Άντε πάλι με τον Εκατομμυριούχο… Σας φιλώ, καλή χρονιά» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αποφεύγοντας να απαντήσει για την απομάκρυνση του τηλεπαιχνιδιού από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με την επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα».