«Δεν άκουσα τι είπε ο Φώτης για...» - Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Σεργουλόπουλο

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν άκουσα τι είπε ο Φώτης για...» - Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Σεργουλόπουλο

Το πρωί της Τρίτης (17/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ που πρόσφατα είχε κατακεραυνώσει μια αντίπαλη της εκπομπή (δείτε εδώ ποια) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Alpha και αναφέρθηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και όχι μόνο.

Η Μαρία Μπακοδήμου μεταξύ άλλων απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει από τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Σεργουλόπουλο

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Elizadeath που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Vault, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 η Μάρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια, μίλησε για τα σχόλια που λαμβάνει από τηλεθεατές για την εκπομπή της ενώ ρωτήθηκε και για την αναφορά που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος προς το πρόσωπό της λίγο καιρό πριν με την ίδια να παραδέχεται πως δεν είδε το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Σχετικλά με τα σχόλια που λαμβάνει είπε ότι προσπαθεί μέσα από αυτές τις "κριτικές" να βλέπει αν είναι τίμιο ή όχι και παραδέχτηκε ότι πολλές φορές έχουν δίκιο οι τηλεθεατές της για οποιοδήποτε θέμα.

«Κάθε σχόλιο το διαβάζω και προσπαθώ να κρίνω αν είναι τίμιο από τη μεριά του ανθρώπου που έχει κάνει το ποστάρισμα. Πολλές φορές βλέπω ότι έχει δίκιο κάποιος τηλεθεατής που προτείνει κάτι και πολλές φορές βλέπω ότι είναι μια τοξικότητα που κάπως έπρεπε να βγει. Πάντα όμως τα προσέχω» είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τα σχόλια των τηλεθεατών της.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε για εκείνη ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε ουδέτερα ότι δεν είχε ακούσει αυτά που λέει ο παλιός της συνεργάτης και ότι της φάνηκε περίεργο να υπάρχουν σχόλια προς το πρόσωπο της

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Δεν το άκουσα αυτό που είπε ο Φώτης για εμένα, μου το είπαν».