«Ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι» - Η Μαρία Μπακοδήμου "καρφώνει" την εκπομπή της Καινούργιου

«Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους και...»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι» - Η Μαρία Μπακοδήμου

Το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» έγινε μια αποκάλυψη για την καθημερινή εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα». Πιο συγκεκριμένα, την αποκάλυψη την έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, που πρόσφατα μίλησε για σπάνιο περιστατικό που της συνέβη (δείτε εδώ τα λόγια της).

Η Μαρία Μπακοδήμου, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης και στον τρόπο που το χειρίζονται για να είναι αυξημένα σε καθημερινή βάση. Δεν δίστασε να "καρφώσει" με τα λόγια της, την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

Το "κάρφωμα" της Μαρίας Μπακοδήμου στην Κατερίνα Καινούργιου και όχι μόνο

Την τηλεοπτική κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από το Γεια σου, έπειτα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή.

«Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό… Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό.

Θέλω να πω κάτι σε αυτό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση, έχει επίπεδο. Δεν είναι ένας τυχαίος που βρέθηκε και κάθεται στην τηλεόραση 40 χρόνια. Οπότε το κλείνω χωρίς να αναφερθώ προσωπικά.» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η κόντρα του Μικρούτσικου με την Γεωργακοπούλου και το ξέσπασμα του πρώτου στον αέρα της εκπομπής

«Πόσες ώρες;» τον ρώτησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου με τους συνεργάτες της να συνεχίζουν να σχολιάζουν. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που το άκουσε όμως έγινε έξαλλος και της απάντησε αρκετά επιθετικά με όλους στο τραπέζι να παθαίνουν σοκ.

«Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέλφια σου καλοπροαίρετα. Μίλαγα 20 ώρες. Πού να ξέρω εγώ πόσες ώρες; Άσε μας τώρα… άκου πόσες ώρες;» της απάντησε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής, που νωρίτερα ξεφτίλισε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο συνέχισε το ρεπορτάζ της σχετικά με την Μαρία Ηλιάκη, όμως όταν είδε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μεγάλη ένταση να χτυπάει το γραφείο και να μιλάει σιγανά τον ρώτησε τι έχει συμβεί και τι τον ενόχλησε.

«Τίποτα...σκέφτηκα πόσες ώρες θα κάτσω ακόμα εδώ», της απάντησε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό σε έξαλλη κατάσταση και ουρλιάζοντας πίσω από τις κάμερες.

«Μην μου κάνετε νοήματα έξω, ηρεμία όλοι. Θέλω τον Ανδρέα μέσα και με ποιον παρεξηγήθηκε και τι έγινε γιατί αυτή την στιγμή θα την πληρώσω πάλι εγώ χωρίς λόγο. Φέρτε μου τον Ανδρέα εδώ. Ζωντανή εκπομπή είμαστε παιδιά, επειδή δεν μ'αρέσει να φεύγει κανένας συνεργάτης και ειδικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος να έρθει μέσα να μας πει τι τον ενόχλησε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, ωστόσο στη συνέχεια της εξήγησαν.