«Παραμύθια της Χαλιμάς! Φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεφτίλισε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Πυρ και μανία όλοι στο πλατό του Super Κατερίνα με τα όσα έγιναν μέσα στην δικαστική αίθουσα με την σύντροφό του μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παραμύθια της Χαλιμάς! Φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεφτίλισε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Στα δικαστήρια συναντήθηκαν σήμερα 10/1 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την σύντροφό του Νάνσυ (δείτε το πρόσωπο της), μετά την καταγγελία που του έκανε για σωματική βλάβη και εξύβριση. Η αντίδραση του μπροστά στις κάμερες τους "πάγωσε" όλους στην Super Κατερίνα, ενώ λίγα δεν άργησε να ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, το ζευγάρι από εκεί που κατηγορούσε ο ένας τον άλλον μετά τον άγριο τσακωμό του, ξεκίνησε να φιλιέται και να έχει τρυφερά τετ α τετ μέσα στην δικαστική αίθουσα. Παρόλο μάλιστα, που η μητέρα της Νάνσυς είναι αντίθεση στο να τα ξαναβρούν και δεν την συνόδευσε κιόλας στο δικαστήριο.

Ο χαμός στο Super Κατερίνα εξαιτίας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Μετά την προβολή όλου του ρεπορτάζ από την δημοσιογράφο που είχαν στείλει στην Ευελπίδων για να μεταφέρει το όλο κλίμα, ξεκίνησε ο σχολιασμός στο πλατό του Super Κατερίνα με τους πάντες να μην πιστεύουν στα αυτιά τους και να θεωρούν πως όλο αυτό από την αρχή ήταν ένα ψέμα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μάλιστα, ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μιλώντας με σκληρά λόγια προς το πρόσωπο του.

«Όταν ήταν εδώ και έκανε άλλα νούμερα, γιατί τον χαϊδεύατε; Ήμουν ο μόνος που δεν τον χάιδευα και προσπάθησε μάλιστα να με αμβλύνει. Εγώ δεν ανέχομαι όλα αυτά τα παραμύθια της Χαλιμάς, καλά κάνει και τα λέει και εγώ έχω ανάγκη από κακόγουστα παραμύθια. Το θέμα είναι να τα περνάμε σαν θέμα στον κόσμο.

Εκεί είναι που αντιδρώ! Δεν αντιδρώ γιατί είμαι δύστροπος. Τα παραμύθια θα τα κάνουμε πραγματικότητα; Όταν ζούμε ζοφερή πραγματικότητα; Θα έχουμε τον Κωνσταντίνο που φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος και μας απασχολεί; Αφήστε με ήσυχο! Δικαίωμά του να λέει ό,τι θέλει αλλά δεν είναι δικαίωμα του να έρχεται εδώ και να μας λέει αρραβώνας, ένα χαρτάκι πότε κάναμε έρωτα, οι ημέρες ωορρηξίας, είναι παραμύθια κακού γούστου!!» ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Την ίδια πάνω κάτω άποψη είχαν όλοι στο πλατό της εκπομπής του ALPHA με αποτέλεσμα να σημειωθεί τεράστια ένταση.