«Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου...» - Το μήνυμα του Χρήστου Μάστορα στον Λιάγκα μετά τον καβγά

Τι συνέβη λίγο μετά τον τσακωμό με τον θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου...» - Το μήνυμα του Χρήστου Μάστορα στον Λιάγκα μετά τον καβγά

Ο έρωτας του Χρήστου Μάστορα για τα μάτια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη δεν κρύβεται και αυτό έδειξε και ο καβγάς του με θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Όλα σημειώθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν από την πίστα ο τραγουδιστής είδε πως άνδρας ενοχλεί την αγαπημένη του.

Όπως ειπώθηκε, είδε ότι κάποιος φλερτάρει την σύντροφό του με απρεπή τρόπο με έντονες κινήσεις και χειρονομίες. Εκείνη την στιγμή εκνευρισμένος πάνω στην σκηνή του είπε «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο..., δεν ντρέπεσαι λίγο!» και λίγο αργότερα συνέχισε το πρόγραμμα του - δείτε εδώ το βίντεο.

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού του έκανε νοήματα την ώρα που τραγουδούσε, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από το τραπέζι να αποχωρήσει με τα ποτά τους να είναι κερασμένα από τον ίδιο, αλλιώς θα σταματούσε το πρόγραμμα και θα έφευγε.

Βέβαια, στο Happy Day αποκαλύφθηκε τι συνέβη τελικά ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τον θαμώνα του μαγαζιού, αλλά και τι συνέβη αργότερα όταν το κλίμα ηρέμησε.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν Χρήστος Μάστορας - Γιώργος Λιάγκας

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό σήμερα 17/1, το βράδυ εκείνο διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο και είχε επικοινωνία με τον Χρήστο Μάστορα λίγο αφότου συνέβη το σκηνικό, το οποίο όμως δεν πρόλαβε καθώς ότι είχε φύγει.

«Δεν έγινε με μένα ο καυγάς. Έγινε αφού έφυγα. Και με τη Δέσποινα Βανδή είμαι πολύ φίλος και με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε φίλοι και το πρωί ανταλλάξαμε μηνύματα γιατί ανέβηκα στο καμαρίνι χαιρέτησα τη Δέσποινα και δεν πρόλαβα να ανέβω να χαιρετήσω τον Χρήστο. Του στέλνω το πρωί ένα μήνυμα και του λέω “Χρήστο συγγνώμη που δεν ανέβηκα”. Μου λέει “φίλε όλα καλά. Άσε τι να σου πω. Την ώρα που έφυγες έγινε και ένας καυγάς και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου”.

Του είπα “δεν πειράζει γι’ αυτό σε αγαπάει ο κόσμος γιατί είσαι ειλικρινής”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Δικαιολογημένα. Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου εκνευρίζεσαι. Ο ίδιος πάντως μου έγραψε το πρωί ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με ότι έγινε. Δεν μου είπε τι έγινε, δεν μου εξήγησε. Μου λέει “έγινε κάτι και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και χαλάστηκε και ο κόσμος και ζητώ συγγνώμη γιατί εγώ είμαι διασκεδαστής”».