Έφτασαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τα όργανα με τον μωρό - Τι συμβαίνει στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η ανάρτηση στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @j.touni)
(instagram / @j.touni)

Οι μέρες περνούν και η οικογένεια του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη αυξήθηκε κατά ένα, με τον πρωτότοκο γιό τους να έχει έρθει στην ζωή και να τους κάνει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της Τούνη με τον γιό της).

Βέβαια, υπάρχουν και οι δύσκολες μέρες για το νεογέννητο μωρό και τους γονείς του, όπως τα ξενύχτια, τα κλάματα και οι ορμόνες της λεχώνας. Μια από αυτές ήταν και η σημερινή (17/1) μέρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κανει ένα insta-story και να εξηγεί τι συμβαίνει με το μωρό και την επιχειρηματία.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον δύσκολο βράδυ που πέρασαν με την Ιωάννα Τούνη

Από νωρίς το πρωί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε ένα insta-story στο προσωπικό του λογαριασμό στα socail media και να εξηγεί τον λόγο που είναι ξύπνιος από τις 4 το ξημέρωμα. Ο λόγος φυσικά είναι ο ανήσυχος μπέμπης του,που όπως είναι φυσιολογικό έχει περίεργες ώρες ύπνου και στην συν΄πεχεια το μοντέλο είπε ότι αν είναι καλά η μανούλα (Ιωάννα Τούνη) θα είναι όλοι καλά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, καλημέρα παιδάκια είμαστε ξύπνιοι από νωρίς το πρωί, δεν ξέρω και εγώ 3:30 4; Γενικά λίγο ο μικρούλης είναι λίγο ανήσυχος και μέχρι να βρούμετα πατήματα μας και είναι μαμ κακά και νάνι, το πιο σημαντικό είναι η μανούλα μας να είναι καλά, και βρήκα λίγο χρόνο να πάω γυμανστήριο, γιατί δεν πας βλέπω καλά.»

Οι αλλαγές στο σπίτι του Αλεξάνδρου και της Τούνη στην Αθήνα λόγω του μωρού τους

Το ζευγάρι είναι γνωστό πως ταξιδεύει συνέχεια από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και ξανά μανά, ωστόσο μιας που ο νέος μπαμπάς έλειψε για δύο εβδομάδες από την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, αποφάσισε με την σύντροφό του πως έφτασε η ώρα να επιστρέψει, και έτσι την Δευτέρα 16/1 ταξίδεψαν οικογενειακά στην Αθήνα.

Το μοντέλο, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο, την καλή του και τον γιο τους να χαλαρώνουν στον καναπέ του σαλονιού, με τον ίδιο να δείχνει πως ήδη ο χώρος έχει αρχίσει να αλλάζει εξαιτίας του παιδιού, αφού παντού θα αρχίσουν να υπάρχουν τα παιχνίδια, τα ρούχα και τα δικά του έπιπλα.

Το ριλάξ είναι το πρώτο πράγμα που έπιασε την θέση του δίπλα στο τζάκι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος και ευτυχισμένος με αυτή την αλλαγή (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η Τούνη με την πεθερά της).