Dragons’ Den: Το μυθικό ποσό που δόθηκε φτάνει το 1 εκατομμύριο

Το νέο παιχνίδι που έρχεται σύντομα στον ΑΝΤ1

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Dragons’ Den: Το μυθικό ποσό που δόθηκε φτάνει το 1 εκατομμύριο

Σε επίπεδα ρεκόρ φτάνουν τα χρηματικά ποσά που επενδύθηκαν στο νέο παιχνίδι επιχειρηματικότητας «Dragons' Den», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη (δείτε πως του έγινε η πρόταση), που έρχεται σύντομα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι άδικο να φέρει μόνο τον τίτλο του παρουσιαστή, καθώς είναι ασταμάτητος και συνεχώς ανήσυχος με τα επαγγελματικά του. Οι μέχρι σήμερα ενέργειες του, του δίνουν με ευκολία τον τίτλο του επιχειρηματία και μάλιστα του επιτυχημένου, καθώς προχωράει το project, που έχει αγοράσει με χαρακτηριστικό όνομα ''Dragons' Den''.

Ο Σάκης δεν θα είναι παραγωγός μόνο αλλά και παρουσιαστής και ουσιαστικά πρόκειται να στηρίξει τα projects απλών ανθρώπων, που θέλουν να δουν την ιδέα τους να υλοποιείται. Για να συμβεί αυτό ο ΑΝΤ1 έχει βρει μια ομάδα πέντε επιχειρηματιών που θα αναλάβουν ρόλο κριτή-επενδυτή.

Tανιμανίδης - Dragons Den

Το ποσό που δόθηκε από την παραγωγή για το Dragon's Den

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, τα ποσά που δόθηκαν από τους επενδυτέςdragons στους διαγωνιζόμενους οι οποίοι παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες με την ελπίδα να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση, ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Το συνολικό πόσο υπερβαίνει κάθε προηγούμενο από τα ποσά που έχουν διατεθεί σε τηλεπαιχνίδια ή ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ για πρώτη φορά δεν πρόκειται για χρήματα που διαθέτει η παραγωγή ή το κανάλι ως έπαθλο για τους νικητές αλλά για ίδιους πόρους των κριτών-επενδυτών, που αποφάσισαν να βγάλουν κυριολεκτικά από την τσέπη για να στηρίξουν επενδυτικά νέες ιδέες επιχειρηματικότητας.

Την ομάδα των επενδυτών απαρτίζουν πέντε καταξιωμένοι Έλληνες επιχειρηματίες: ο πλοιοκτήτης Χάρης Βαφειάς, ο ιδρυτής της COCO-MAT Πολ Ευμορφίδης, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Power Health Λιλή Περγαντά, η ιδρύτρια και πρόεδρος της Radial Croup Μαρία Χατζηστεφανή και ο κορυφαίος Έλληνας tech επενδυτής Λέων Γιοχάη. To «Dragons' Den» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες από τον αέρα του ΑΝΤ1.