«Χαρά που θα έκαναν η...» - Η σπόντα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Λιάγκα και την Αναστασοπούλου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Χαρά που θα έκαναν η...» - Η σπόντα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Λιάγκα και την Αναστασοπούλου

Μια μεγάλη αλλαγή είδε χθες 16/1 το Πρωινό του ΑΝΤ1, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας απέκτησε συμπαρουσιάστρια και όχι μόνο. Αφού είδαμε ορισμένες νέες προσθήκες στο πάνελ λόγω των εξελίξεων της ημέρας με την κηδεία του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - δείτε live όλα όσα συμβαίνουν, κάτι που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν το άφησε ασχολίαστο στην σημερινή (17/1) εκπομπή «ελένη».

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στη θέση της Φαίης Σκορδά μια άλλη πολύ γνωστή και επιτυχία παρουσιάστρια - δημοσιογράφο η οποία έχει απασχολήσει πάρα πολύ την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ήρθατε λοιπόν εδώ. Ενισχυμένη σήμερα η σύνθεση του Πρωινού. Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια. Επιτέλους! Κάντε μας ένα διπλό. Ωραίο ζευγάρι είμαστε. Αυτό το πλάνο το διπλό τον γαργαλάει τον Γιώργη» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο λόγος λοιπόν για την Μαρία Αναστασοπούλου την οποία βλέπουμε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη!

Η σπόντα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τους Λιάγκα και Αναστασοπούλου

Στον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αναστασοπούλου, που χθες κάθισαν δίπλα δίπλα στον τηλεοπτικό αέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Ε.Μ.: Να σου πω, χθες κάτι ατακούλες έλεγε ο Λιάγκας, κάτι γλύκες στην Αναστασοπούλου.

Δ.ΟΥ.: Ναι, ναι, αυτό το πλάνο έχει κάψει καρδιές στον ΑΝΤ1. Τον κύριο Γιώργο σκέφτομαι. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του, θα έκανα ζήλιες. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε «επιτέλους έχω συμπαρουσιάστρια», χαρά που θα έκαναν η Φωτεινή και ο Τεργιάκης.

Ε.Μ.: Εγώ νομίζω ότι μάλλον άλλοι δεν θα έπρεπε να κάνουν χαρά. Αυτοί εκεί είναι, είτε πριν είτε μετά, είναι εκεί.

Δ.ΟΥ.: Αυτό δεν έγινε τυχαία, κάποιος ήθελε να δει κάτι.