Έλενα Κρεμλίδου: «Δε ρώτησα τον σύντροφό μου για να πάω στο Survivor, δε μπορεί να μου δώσει εκείνος αυτά τα χρήματα»

Τι απάντησε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι και την συμμετοχή της σε αυτόν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλενα Κρεμλίδου: «Δε ρώτησα τον σύντροφό μου για να πάω στο Survivor, δε μπορεί να μου δώσει εκείνος αυτά τα χρήματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 17/1 η Έλενα Κρεμλίδου, μία από τις γυναίκες που συμμετείχε στους προηγούμενους κύκλους του Survivor και η ίδια κλήθηκε να απαντήσει για την πιθανότητα συμμετοχής στης στο All Star Game (δείτε εδώ ποιος θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε).

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφορούν ορισμένες φήμες που την ήθελαν να έχει δεχθεί, έχοντας ετοιμάσει βαλίτσες, ωστόσο τελευταία στιγμή όλα άλλαξαν και εκείνη έμεινε με το κινητό στο χέρι (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο). Παρόλα αυτά, φαίνεται πως ακόμη και τώρα, αν άλλαξε κάτι, εκείνη είναι έτοιμη να μπει στο παιχνίδι και να κάνει την ανατροπή, ιδιαίτερα εφόσον το χρηματικό έπαθλο είναι τεράστιο στα μάτια της.

Η απάντηση της Έλενας Κρεμλίδου για το Survivor All Star

«Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο. Κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι, ξαναμιλήσαμε πριν λίγο καιρό, πήγα και για αθλήματα. Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μετά τα αθλήματα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ή να ενδιαφέρονται για κάποια άλλη στιγμή. Όλα είναι πιθανά. Δε θα με χάλαγε να μπω στην πορεία του Survivor. Είναι πολλά τα λεφτά.

Δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ, την πρώτη φορά παίρναμε πολύ λιγότερα χρήματα. Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως ψυχοσωματικά και έφταιγε κυρίως το κλίμα που επικρατούσε σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, κάνω πάρα πολλή προπόνηση… Σίγουρα τώρα είμαι πιο έτοιμη. Δε θα έκανα παρέα με κανέναν από εκεί μέσα. Χάρηκα πολύ που θα είναι ο Περικλής στο παιχνίδι. Τον αγαπώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ για το εάν συμβουλεύτηκε τον σύντροφό της για να πάει στο παιχνίδι, ανέφερε: «Δε ρώτησα τον σύντροφό μου για να πάω στο Survivor, δε μπορεί να μου δώσει εκείνος αυτά τα χρήματα».