Survivor All Star: Ετοίμασε βαλίτσες αλλά έμεινε με το κινητό στο χέρι - Η παίκτρια που ήταν να μπει αλλά δεν την ειδοποίησαν ποτέ

Και το αποκάλυψε η ίδια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ετοίμασε βαλίτσες αλλά έμεινε με το κινητό στο χέρι - Η παίκτρια που ήταν να μπει αλλά δεν την ειδοποίησαν ποτέ

Τo Survivor All Star ξεκινάει και πρόκειται να είναι ανατρεπτικό. Μπορεί όλοι να μιλάνε για ένα δυνατό αγωνιστικά παιχνίδι, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ίντριγκες και οι τσακωμοί. Μάλιστα, δυο άτομα ήδη έχουν προκαλέσει ένταση στην έναρξη.

Το γεγονός επίσης, πως η παραγωγή θέλει να βάλει παίκτες και στη μέση του παιχνιδιού, έχει φέρει την δυσαρέσκεια ορισμένων, αφού στις πρώτες συζητήσεις που είχαν οι παίκτες, είδαν δηλώσει πως κάτι τέτοιο δεν το θέλουν με τίποτα.

Η παίκτρια που ήταν να πάει Survivor All Star αλλά τελικά δεν την κάλεσαν

Μια παίκτρια ωστόσο, ενώ συζήτησε τα πάντα, πέρασε από τα αθλητικά casting και ετοίμασε βαλίτσες, τελικά έμεινε με το κινητό στο χέρι καθώς δεν την κάλεσαν ποτέ στο τηλέφωνο για να την ενημερώσουν αν τελικά πάει ή όχι.

«Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο. Κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι, ξαναμιλήσαμε πριν λίγο καιρό, πήγα και για αθλήματα. Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μετά τα αθλήματα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ή να ενδιαφέρονται για κάποια άλλη στιγμή. Όλα είναι πιθανά. Δε θα με χάλαγε να μπω στην πορεία του Survivor. Είναι πολλά τα λεφτά. Δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ, την πρώτη φορά παίρναμε πολύ λιγότερα χρήματα», είπε αρχικά.

«Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως ψυχοσωματικά και έφταιγε κυρίως το κλίμα που επικρατούσε σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, κάνω πάρα πολλή προπόνηση… Σίγουρα τώρα είμαι πιο έτοιμη. Δε θα έκανα παρέα με κανέναν από εκεί μέσα. Χάρηκα πολύ που θα είναι ο Περικλής στο παιχνίδι. Τον αγαπώ πάρα πολύ», αποκάλυψε στην συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου.

Η αποχώρηση πριν καν προβληθεί η πρεμιέρα

Μπορεί ο Γιώργος Κόρομι να είχε συμφωνήσει να μπει στο Survivor All Star, ωστόσο τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ακυρώθηκε, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί αν θα είναι μόνιμη ή θα μπει στα μέσα του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ.

Όπως αρχικά σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικό μας, ο αθλητής τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να γίνονται κρίσιμες συζητήσεις για το αν τελικά θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας ήρθε και από την εκπομπή Πρωινό μας, με την δημοσιογράφο να μεταφέρει πως η παραγωγή του πρότεινε να μπει στην μέση του παιχνιδιού έτσι ώστε να γίνει καλά από τον τραυματισμό του, γεγονός που τον δυσαρέστησε και τελικά έριξε "άκυρο" στην παραγωγή. Την θέση του λοιπόν πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος αρχικά ήταν μπει στην μέση του παιχνιδιού.

Λίγη ώρα μετά την αναχώρηση των παικτών του Survivor All Star από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Γιώργος Κόρομι μάλιστα έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα.