Survivor All Star: Ένταση στην έναρξη με Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου - Τι συνέβη

Χαμός με το καλημέρα σας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Ένταση στην έναρξη με Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου - Τι συνέβη

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει μεθαύριο, Κυριακή 6/1 το πολυαναμενόμενο Survivor All Star και ήδη τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, με τα πρώτα πλάνα από το πάρτι υποδοχής αλλά και τρέιλερ να έχουν κυκλοφορήσει (δείτε εδώ μάλιστα και ποιοι έφαγαν ήδη κίτρινη κάρτα από τον Ατζούν).

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε το πρωί της Παρασκευής 6/1 στην εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ, τα "αστέρια" του Άγιου Δομίνικου στολίστηκαν, έβαλαν τα καλά τους και έδωσαν το παρών στο πάρτι υποδοχής που έγινε στην παραλία και στο οποία μάλιστα έφτασαν με σκάφη, ενώ τους είχαν στρώσει μέχρι και κόκκινο χαλί!

Όπως γνωρίζουμε ήδη, οι παίκτες θα χωριστούν σε Κόκκινους και Μπλε και θα έχει πολλά ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τα ζευγάρια του Survivor καθώς είναι σίγουρο πως θα είναι αντίπαλοι (δείτε εδώ ποιοι είναι οι 3 πιο δημοφιλείς παίκτες). Μάλιστα, στην εκπομπή έγινε γνωστό και το πρώτο αγώνισμα και το έπαθλο της νικήτριας ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες θα πέσουν στο στίβο μάχη για να κερδίσουν την πολυπόθητη φωτιά στις παραλίες τους και μάλιστα η ομάδα που θα χάσει θα έχει μόνο μια προσπάθεια για να ανάψει φωτιά, ψηφίζοντας μάλιστα έναν συγκεκριμένο παίκτη για να το επιχειρήσει.

Ένταση στην έναρξη του Survivor All Star με Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου

Μάλιστα, φαίνεται πως με το καλημέρα σας έχουν ήδη σημειωθεί και μερικές εντάσεις, με πρωταγωνιστές τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Όπως ειπώθηκε, συγκεκριμένα, στην εκπομπή, το ερωτευμένο ζευγάρι ένιωσε παραγκωνισμένο στο πάρτι υποδοχής και αρκετά περιορισμένο, με την Βρισηίδα μάλιστα να κάνει λόγο για.. "αρνητικά vibes", με αποτέλεσμα την περισσότερη ώρα να είναι οι δυο τους κι όχι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.