Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κόρομι μετά το μεγάλο "όχι" της τελευταίας στιγμής στο Survivor All Star

«Φτάνουν οι παίχτες σε λίγο στα μέρη τα παλιά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/georgekoromi
Instagram/georgekoromi

Ο Γιώργος Κόρομι ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που ακούστηκαν για το Survivor All Star, ωστόσο, τελικά δεν θα ταξιδέψει στην Δομινικανή Δημοκρατία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, αφού την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ακυρώθηκε.

Όπως αρχικά σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικό μας, ο αθλητής τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να γίνονται κρίσιμες συζητήσεις για το αν τελικά θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας ήρθε και από την εκπομπή Πρωινό μας, με την δημοσιογράφο να μεταφέρει πως η παραγωγή του πρότεινε να μπει στην μέση του παιχνιδιού έτσι ώστε να γίνει καλά από τον τραυματισμό του, γεγονός που τον δυσαρέστησε και τελικά έριξε "άκυρο" στην παραγωγή. Την θέση του λοιπόν πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος αρχικά ήταν μπει στην μέση του παιχνιδιού....

Η ανάρτηση του Κόρομι για τους παίκτες του Survivor All Star

Χθες 3/1 οι 26 παίκτες του Survivor All Star βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες) και αναχώρησαν από την Ελλάδα με προορισμό το εξωτικό νησί, όπου θα ζήσουν ημέρες πείνας, κρύου και διάφορων άλλων κακουχιών.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram από την παραλία του νησιού με το τελευταίο γεύμα που τους έδωσε η παραγωγή πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα.

Ο Γιώργος Κόρομι από την άλλη που βρίσκεται στην Ελλάδα και παρακολουθεί κάθε τους κίνηση, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να τους ευχηθεί.

«Φτάνουν οι παίχτες σε λίγο στα μέρη τα παλιά...εκεί που ζήσαμε τόσες αναμνήσεις. Γνωριστήκαμε, κάναμε φιλίες. που κρατήσανε κ μας μείναν οι ωραίες αναμνήσεις από 7 μήνες σε αυτήν την παραλία. Θα ευχηθώ σε ΟΛΟΥΣ του παίχτες καλή αρχή, καλή δύναμη, υπομονή (θα σας χρειαστεί σίγουρα), προσοχή μεγάλη, υγεία και ότι καλύτερο σε όλους!!! Απολαύστε το και θα σας καμαρώνω και θα σας στέλνω τα καλύτερα vibes από εδώ !!! Rock it», έγραψε χαρακτηριστικά.