Survivor All Star: "Τα έχασε" η Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Ουγγαρέζου - Έδωσε το απόλυτο spoiler

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star:

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star έρχεται το βράδυ της Τρίτης 17/1 στον αέρα του ΣΚΑΪ και προβλέπεται πως θα είναι ανατρεπτικό για άλλη μία φορά. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αγωνιστούν ξανά για να κατακτήσουν την νίκη και να αποκτήσουν μία ακόμη ασυλία, αλλά δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Εμείς στο youweekly.gr γνωρίζουμε ήδη ποια ομάδα θα φτάσει τους 10 πόντους πρώτη (δείτε εδώ ποια είναι), αλλά και ποιος θα βγει στον τάκο συνοδεύοντας τους άλλους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Μέχρι στιγμής σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται ο Κώστας Παπαδόπουλος, για τον οποίο έγινε μεγάλος χαμός, διότι θεωρήθηκε πως ήταν άδικη αυτή η απόφαση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έχει φέρει πολύ λίγες νίκες, αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας, κάνοντας την ανατροπή.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor All Star

Στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για όλα αυτά και αποκάλυψε το όνομα του τέταρτου υποψήφιου, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφορούν και επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr ξανά.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ενώ πολλοί θέλουν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο όνομα της κάλπης, η Καρολίνα θα βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση, με την παρουσιάστρια να χάνει τα λογικά της.

«Λένε ότι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και γνωστός ως Μισθοφόρος, εμείς όμως λέμε ότι είναι η Καρολίνα… Ελπίζω να μην είναι η Καρολίνα γιατί θα πρέπει να πάρει τον σύντροφό της τον Μπο και να του πει… «Μπο - ρείς να έρθεις να με πάρεις από το αεροδρόμιο;», κάνοντας την Ελένη Μενεγάκη να ξεσπάσει σε γέλια αλλά και όλους τους συνεργάτες του που ήταν στο πλατό.

Ουγγαρέζος Survivor All Star

Πράγματι, σύμφωνα, λοιπόν, με την πηγή μας από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, απόψε στον τάκο θα πέσει η Καρολίνα Καλύβα... Το αγόρι της που την περιμένει έξω σαν τρελό και έχει πάθει στερητικό σύνδρομο, σίγουρα θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα για την απόφαση της Μπλε ομάδας...