«Δεν θα ξεχάσω ποτέ...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάκης Ζαχαράτος στον αέρα της ΕΡΤ

«Σαν να ήξερε ότι δεν θα ξανα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάκης Ζαχαράτος στον αέρα της ΕΡΤ

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης 17/1 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Φυσικά, μιας και είναι αυθεντία στις μιμήσεις (δείτε εδώ πώς έκανε τον Νίκο Κοκλώνη και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη), δεν έλειψε μία τέτοια στιγμή από το πλατό, με τους παρουσιαστές να ξεκαρδίζονται.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος άγγιξε και πιο σοβαρά ζητήματα, όπως είναι η οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα μιλώντας για την τελευταία του συνάντηση με την αγαπημένη του ηθοποιό, κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Δάκρυσε στον αέρα της ΕΡΤ ο Τάκης Ζαχαράτος

«Ήμουν άφραγκος, είχα μια σακούλα που έβαζα μέσα κάτι ψιλά. Είχα πει πολλά όχι και έλεγα όλα θα πάνε μια χαρά. Αλλά τίποτα, είχαν τελειώσει τα λεφτά και είχα αυτή τη σακούλα. Κάποια στιγμή πάω σε έναν τύπο σε ένα ξενυχτάδικο, παίρνω την επιταγή, πάω σπίτι και λέω «Τι θα κάνω εγώ εκεί μέσα;». Την επόμενη μέρα την επέστρεψα την επιταγή.

Έχω αυτή τη σακούλα με τα ψιλά και κρατάω την αξιοπρέπεια μου. Για 1.5 μήνα έχω ζήσει με τόνο και ντομάτες. Είχα γίνει και κορμάρα. Μετά βρήκα δουλειά…», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου, αναφέρθηκε στο ότι η «Λαίδη» πέρασε σε πωλήσεις στην Ελλάδα τη Celine Dion. Πώς αντέδρασε η Dion όταν έμαθε το γεγονός την ώρα που γύριζε το βιντεοκλίπ του «Τιτανικού»; Το έδειξε με μία μίμηση!

Έπειτα μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί. Όταν έκανα την Αλίκη, με πήραν από μια εταιρία παραγωγής και μου λένε θέλουμε να σας γνωρίσουμε. Μπαίνω μέσα σε ένα γραφείο και μου λένε θα θέλαμε να κάνουμε μια ταινία για την Αλίκη. Εγώ με τεράστιο σεβασμό στην Αλίκη. Μου λένε και συνειδητοποιώ ότι θα είναι ερωτική ταινία, όπου θα με ντουμπλάρει άλλη».

Και συμπλήρωσε: «Τώρα σκέψου εγώ ένα παιδί, που έχω έρθει μόλις από την Πάτρα και πριν βγω ακόμη στην Κορομηλά, πως θα μπορούσα να την πατήσω, αν κι αυτοί δεν ήταν εντελώς ειλικρινείς. Πώς είπε η Άννα Φόνσου ότι γύριζε ταινίες η γυναίκα κι έβαζαν άλλα πλάνα εν αγνοία της. Με το που το ακούω αυτό, λέω σας ευχαριστώ πολύ γεια σας. Αυτό ήταν κάτι που το είχα αφαιρέσει από την μνήμη μου γιατί είναι τέτοια η λατρεία μου στην Αλίκη κι η αγάπη. Τι σκέφτηκαν; Τραγικό.»

Στο τέλος, μάλιστα, "λύγισε" για την τελευταία τους συνάντηση: «Ήταν σαν έπρεπε να το κάνω χωρίς να σκέφτομαι το πριν και μετά. Δεν περίμενα ότι θα γίνουμε φίλοι. Βγήκα, το έκανα και δεν ήθελα να πάω στο τραπέζι. Πήγα κι ήταν ντίβα. Έκανε σκανάρισμα ότι τώρα είναι αυτό. Στην πορεία με αγάπησε πολύ, αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σαν να το ήξερε, όταν με κάλεσε μια φορά και μου είπε έλα στο καμαρίνι να σου δώσω συμβουλές. Δεν την ξαναείδα ποτέ. Έκλεισε η πόρτα και θυμάμαι το πρόσωπό της μέσα από τον καθρέφτη, που με κοίταζε. Είχε ανοίξει ξανά τα μαλλιά της, αυτό το χρυσό του σινεμά κι ήταν τόσο όμορφη. Ένας κρίνος. Δεν ήμουν εγώ ποτέ ο φαν που θα έλεγε πολλά, αλλά την κοιτάζω και λέω πόσο όμορφη είστε. Με το που της το είπα, δεν το έχω ξαναδεί, άστραψε ο καθρέφτης. Ήταν η τελευταία συνάντηση και μου είπε πράγματα, που τα έχω φυλαχτό και δεν θα τα πω ποτέ. Τα κρατώ μέσα μου. Σαν να ήξερε ότι δεν θα ξανα... Σαν να είπε έλα , αυτό είναι το δώρο σου».