Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί - Ο Snik "έπαθε" Νίκο Κοκλώνη

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Snik
Instagram / Snik

Ο Snik είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, καθώς το όνομά του αναμείχθηκε με πολλούς τσακωμούς και ξυλοδαρμούς, είτε δημόσιους είτε όχι, οι οποίοι ωστόσο έγιναν γνωστοί αργότερα μέσα από τα social media, αλλά και για τον φερόμενο χωρισμό του με την Γιώτα Ιωαννίδου, ο οποίος αποδείχθηκε πως ήταν ένα φιάσκο, μιας και το ζευγάρι είναι σίγουρα μαζί και υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο που το αποδεικνύει.

Μιλώντας για "ξύλο", δεν πάει πολύς καιρός από το άγριο σκηνικό στην Θεσσαλονίκη, όπου άγνωστοι άνδρες τον εντόπισαν με έναν φίλο του να τρώνε στο κέντρο της πόλης, να τους πλησιάζουν και να αρχίζουν να χτυπάνε τον τράπερ δημόσια και μάλιστα να τραβάνε και βίντεο.

Ήταν η περίοδο της κόντρας τους με τον Light όπου πέταγαν ο ένας στον άλλον άσχημα και χυδαία λόγια, ενώ κανόνιζαν να συναντηθούν για να παίξουν ξύλο και να το λύσουν όλο αυτό σαν "άντρες".

Ο Snik λοιπόν που βρέθηκε ξανά στην Θεσσαλονίκη (για ένα live στο οποίο είχε άσχημη πτώση πάνω στους θεατές), εντόπισε ορισμένους από τους δράστες που τον χτύπησαν και ξεκίνησε να τους κυνηγά μέσα στα στενά. Βέβαια, δεν κατάφερε να τους φτάσει με αποτέλεσμα να μπουν σε ταξί και να εξαφανιστούν.

Όλο το σκηνικό ο τράπερ το κατέγραφε με το κινητό του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον ίδιο να τους βρίσει με χυδαία λόγια και να απειλεί πως θα τους βρει.

Ο Snik "έπαθε" Νίκο Κοκλώνη

Αυτή τη φορά, όμως, ο καλλιτέχνης συζητήθηκε για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την έξοδό του με τον Oge για ποτό, κατά το οποίο ανέφερε πως αισθανόταν ματιασμένος και ζητούσε από το κοινό του να κάνει κάτι γι' αυτό.

Ο φίλος του, βέβαια, του έδωσε μια άλλη συμβουλή, εξηγώντας του πως θα τον βοηθούσε εάν έβαζε το τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη "έχω μάτι" για να αισθανθεί καλύτερα. Αυτό και έκανε, λοιπόν, με αποτέλεσμα να έχουμε μία εικόνα του που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα με εκείνον να χορεύει στον ρυθμό, ενώ μπροστά του παίζει το βίντεο από την υπερπαραγωγή του παρουσιαστή του Just The 2 of Us.