Αποκλειστικές φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν: Ευχάριστα νέα για Θοδωρή Μαροσούλη και Ελεονώρα Μελέτη

Η τύχη αυτό το έτος θα είναι με το μέρος τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν: Ευχάριστα νέα για Θοδωρή Μαροσούλη και Ελεονώρα Μελέτη

Και τυχεροί και πολύ ερωτευμένοι, με λίγα λόγια ένα τέλειο ζευγάρι... Ο λόγος για τον Θοδωρή Μαροσούλη και την Ελεονώρα Μελέτη που μαζί με την κόρη τους Αλεξάνδρα βρέθηκαν στην κοπή της πίτας στο θέατρο “Αθηνά”, όπου όλοι οι συντελεστές της παράστασης “Τέλειοι ξένοι” ήταν εκεί για να γιορτάσουν το νέο έτος αλλά και την επιτυχία που γνωρίζουν οι sold out εμφανίσεις τους.

Οι Πέτρος Λαγούτης (που είναι πλέον σε σχέση, δείτε εδώ την σύντροφό του), Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Γιώργος Χρανιώτης, Δημήτρης Λιόλιος και Δημήτρης Ξανθόπουλος συναντήθηκαν και έδωσαν τις ευχές τους στον επιχειρηματία Δημήτρη Μαροσούλη, στον γιο του Θοδωρή αλλά και στη νύφη του Ελεονώρα Μελέτη με την ιδιότητα της μεταφράστριας του έργου.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Την παράσταση, όπως ήταν λογικό, έκλεψε η 4χρονη κόρη του ζευγαριού, Αλεξάνδρα, που ναι μεν δεν κέρδισε το φλουρί, ενθουσιάστηκε όμως πολύ από το μίνι-πάρτι που στήθηκε πάνω στην σκηνή και φυσικά έδειχνε πολύ υπερήφανη όταν είδε τον μπαμπά της να το κρατάει στο χέρι του και να “σκάει” ένα φιλί σ' εκείνη αλλά και στη μαμά της...

Μελέτης Μαροσούλης γάμος

Μελέτης Μαροσούλης ζευγάρι περιοδικό you

Μελέτης Μαροσούλης

Θοδωρής και Ελεονώρα έκλεισαν 5 χρόνια γάμου

«28/12/17. Η προετοιμασία μου ως νύφη! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τη δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως ''παντρεμένους''. Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες και είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή», έγραψε η παρουσιάστρια του “Mega Καλημέρα” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τιμώντας τον άντρα της ζωής της και δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της, που δεν κατάφερε τότε να απαθανατίσει κανένας φωτογράφος.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 18/1, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ