«Θυμάμαι το Χρανιώτη να μου λέει...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε ο Σπαλιάρας στο Survivor 2017

Ο λόγος που δε θα τον δούμε στο all star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο περιοδικό Secret και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο θέμα της επικαιρότητας, που δεν είναι άλλο από το Survivor all star.

Το μοντέλο, είχε κάνει και εκείνο το πέρασμά του από το ριάλιτι επιβίωσης στον πρώτο κύκλο του 2017 με μεγάλη επιτυχία και απήχηση στον κόσμο κυρίως για το χαρακτήρα του (δείτε εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα).

«Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό» εξήγησε, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι θεωρεί πως είναι άδικο όσοι αναφέρονται σε αυτόν να στέκονται μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πριν από αυτό είχε συμμετάσχει και σε δέκα σίριαλ.

Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor. Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός, δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν “παζάρεψα”. Δέχτηκα φέτος προτάσεις για πάνελ σε εκπομπή, δεν είναι όμως αυτό που θέλω να κάνω», είχε πει σε άλλη του συνέντευξη για το παιχνίδι ο Σπαλιάρας.

Έτσι λοιπόν ήταν ένα από τα ονόματα, που όλοι περίμεναν να δουν στον νέο κύκλο, ωστόσο από ότι φάνηκε δεν θα είναι μέσα στους καλύτερους παίκτες, με τον ίδιο να εξηγεί, πως είχε επικοινωνήσει με την παραγωγή.

Μπορεί να σκέφτηκε να κάνει ξανά την ίδια επιλογή, ωστόσο στη συνέχεια ζύγισε και την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης και πήρε την απόφασή του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για τη συμμετοχή του στο Survivor

«Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μία φορά την παραγωγή για την πρόταση, όμως ήταν αρκετή για μένα η μία φορά. Προσπαθώ να κάνω διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου και να εξελίσσομαι. Δεν είναι το οικονομικό πάντα αυτό που θα με κάνει να πω “ναι” σε μια δουλειά. Δεν είχα άλλο κίνητρο εκτός από τα χρήματα και αυτό δεν ήταν αρκετό να με πείσει να πω “ναι” για να είμαι σε αυτό το πρότζεκτ. Το ότι δεν θα πάω δεν σημαίνει πως γυρνάω την πλάτη. Νομίζω πως θα είναι πετυχημένο.

Είναι πολύ όμορφο να θέλει να σε δει ο κόσμος ξανά. To “Survivor” ήταν ένα βήμα για μένα ώστε να με καταλάβει καλύτερα ο κόσμος. Να δει ποιος είναι ο Γιάννης. Θυμάμαι τον Χρανιώτη να μου λέει: “Μήπως πρέπει να αποχωρήσεις; Μήπως δεν πρέπει να βλέπει ο κόσμος τέτοια εικόνα; Το Survivor σε φέρνει πολύ συχνά σε απόγνωση.

Σπαλιάρας - Survivor