Survivor all Star: Αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day ότι είναι ένα βήμα πριν υπογράψει

Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor all Star: Αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day ότι είναι ένα βήμα πριν υπογράψει

Το Survivor All Star βρίσκεται προ των πυλών. Κάποιοι έχουν υπογράψει (δείτε εδώ τα ονόματα) κάποιοι συζητούν για να δουν μήπως γίνει κι αυτό... Το πρωί της Τρίτης 11/10 έπαιξαν στο Happy Day δηλώσεις γνωστού μοντέλου και ηθοποιού, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει κάνει κάποιες συναντήσεις για το συγκεκριμένο project...

Για την ακρίβεια δήλωσε:

«Δεν έχω υπογράψει κάτι, οπότε δεν έχω να σας πω κάτι. Τα ραντεβού που κάνουμε για δουλειές δεν τα ανακοινώνουμε κιόλας. Ανακοινώνουμε όταν υπογράψουμε, κατάλαβες. Εγώ, πάντως, αν ξεκινούσα το All Star από τον Ντάνο θα ξεκινούσα, θα τον έπιανα και θα τον έβαζα με το ζόρι»

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα...

Να σημειωθεί πάντως, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ξαναδούν στον Άγιο Δομίνικο τον… σφάχτη της καρύδας.

Γι’ αυτό δεν θα συμμετέχει στο Survivor All Star

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα όσον αφορά τη συμμετοχή του στο All Star Survivor. Ο ίδιος επιχείρησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια λέγοντας ότι δεν υπήρξε κάποια συμφωνία να πάει ως παίκτης στο παιχνίδι, αφού έχει κλείσει σε μια κινηματογραφική παραγωγή.

Ακόμα ξέσπασε γύρω από τα όσα ακούγονται για χρήματα που παίρνει(δείτε εδώ) και του είχαν προταθεί ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε συζητήθηκε κάτι τέτοιο, αφού εξ αρχής ξεκαθάρισε στην παραγωγή του παιχνιδιού ότι έχει υπογράψει αλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανήκει στο καστ της ταινίας δράσης βρετανικής παραγωγής The Lost Ship.

Η υπόθεση του φιλμ ξεκινάει το 1945 μετά τους μυστηριώδεις θανάτους του Αδόλφου Χίτλερ και του Σούμπχας Τσάντρα Μπος και κορυφώνεται το 2022 κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδυθεί τον καπετάνιο ενός ουκρανικού φορτηγού πλοίου, ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του 2023.