Αγνώριστη η Κατερίνα Ζαρίφη μετά την απώλεια 20 κιλών - Αδυνάτισε και πόζαρε με μαύρο στενό παντελόνι

Έκαναν χαμό στα σχόλια οι followers της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Ζαρίφη πολλές φορές έχει μιλήσει για τη μάχη που έχει δώσει για να χάσει κιλά, χωρίς να διστάζει, μιλώντας πάντα με το δικό της ξεχωριστό τρόπο. Κατάφερε λοιπόν, να χάσει 20 ολόκληρα κιλά και να γίνει αγνώριστη.

Στο παρελθόν είχε δοκιμάσει δίαιτες με γρήγορα αποτελέσματα, ωστόσο όπως έχει δηλώσει κάποια από τα κιλά στο τέλος τα έπαιρνε πάλι και έτσι δεν είχε εν τέλει το αποτέλεσμα που ήθελε να έχει.

Η νέα εμφάνιση της Κατερίνα Ζαρίφη μετά την απώλεια των 20 κιλών

Εγώ μετά τον κορωνοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό. Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Πλέον, έχοντας δει τεράστια διαφορά στο σώμα της, είναι πολύ ανανεωμένη και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, δημόσιες και μη.

Με αφορμή λοιπόν μια εμφάνιση που έκανε, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση, φορώντας leather jacket και στενό μαύρο παντελόνι.

Όπως ήταν λογικό οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να μάθουν πως κατάφερε να χάσει τα κιλά της και να δει τόσο μεγάλη διαφορά.

«Θα μπορούσες να μας πεις πως αδυνάτησες;», «Ουιιιιιι, μισή εμεινες συμπεθέρα!», «Μπράβο Κατερίνα, είναι μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε κάτω από την ανάρτηση της.

Δείτε την μάλιστα σε φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και εντελώς αρετουσάριστη και ρυτίδες και αχτένιστα μαλλιά.