«Θέλω να σας κάνω μια αποκάλυψη» - Η Τσιμτσιλή έφερε στο φως παρασκήνιο ανάμεσα στον Μπέζο & το Φιλιππίδη

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θέλω να σας κάνω μια αποκάλυψη» -  Η Τσιμτσιλή έφερε στο φως παρασκήνιο ανάμεσα στον Μπέζο & το Φιλιππίδη

Σε νέες δηλώσεις είδαμε τον Γιάννη Μπέζο, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 18/1 στο Happy day, με τον ηθοποιό να μιλάει για το ρόλο του ως παρουσιαστής λίγο μετά το σάλο, που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνον και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο αναλυτικά, ο συνάδελφος του αναφέρθηκε σε εκείνον μέσα από τη δικαστική αίθουσα (δείτε εδώ τι είπε) και έτσι ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε ξαφνικά εκτεθειμένος με τον ίδιο να απαντά σε άλλη συνέντευξη του.

«Σας παρακαλώ, μη με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές. Μη με φέρνεται σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ πολύ, έλεος. Δεν θα κάνω καμία δήλωση, όχι, δεν έχω να κάνω δήλωση», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου.

Μάλιστα, η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως αυτή τη φορά, ο ηθοποιός δε θέλησε για πολύ συγκεκριμένους λόγους να αναφερθεί ξανά στο ζήτημα με τον Φιλιππίδη:

«Θέλω να σας κάνω τώρα μια αποκάλυψη. Φαντάζεστε ότι όλοι ήθελαν να ρωτήσουν τον Γιάννη Μπέζο για το γνωστό θέμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ζητήθηκε να μην ερωτηθεί και δικαίως και εύλογα, γιατί έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει να μιλάει για αυτό το θέμα.

Και παρά το γεγονός ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν εννοούσε ότι ο Γιάννης Μπέζος έχει λερωμένη τη φωλιά του. Παρά το γεγονός αυτό, ο Γιάννης Μπέζος δε θέλει να επανέλθει. Έχει αποφασίσει ότι δε θα απαντήσει σε αυτό το θέμα, δε θέλει να τροφοδοτήσει επ' ουδενί μια τέτοια κουβέντα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Γιάννη Μπέζο.

Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου μετά την κόντρα με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στη συνέχεια λοιπόν και αφού ο Γιάννης Μπέζος έκανε ξεκάθαρο σε τι θέματα θέλει να αναφερθεί μέσα από τις νέες δηλώσεις του είπε για τα επαγγελματικά του:

«Δεν το ξέρω εάν θα συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν. Θετικότατο με βρίσκει η συνέχιση της, εάν είναι κάτι που μπορεί να συνεχιστεί με τις προϋποθέσεις αυτές που ισχύουν τώρα και δεν βλέπω λόγο να αλλάξουν, πολύ ευχαρίστως. Βεβαίως και την απολαμβάνω γιατί, εάν δεν την απολαύσω εγώ, δεν έχει κανένα νόημα να την κάνω.

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ο ρόλος του παρουσιαστή. Δηλαδή είναι πράγματα τα οποία θα έλεγα ότι είναι πιο απλά από όσο συνηθίζουμε να δίνουμε βάρος αλλά βεβαίως απαιτεί μια σχετική προετοιμασία και κυρίως εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο τρόπος που μιλάμε και το τι λέμε όταν βγαίνουμε.

Δεν χρειάζεται να απαντήσω, αν θα έκανα συνεργασία με παίκτη ριάλιτι. Είναι αστεία πράγματα. Δεν χωράει απάντηση. Είναι σαν να μου ζητάτε να φάω φαγητό από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μαγειρεύει. Δεν υπάρχει περίπτωση», είπε ο Γιάννης Μπέζος.