«Αν δεν εγκρίνω έναν σύντροφό της θα...» - Η αποκάλυψη του αδερφού της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνου

Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν δεν εγκρίνω έναν σύντροφό της θα...» - Η αποκάλυψη του αδερφού της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνου

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνος Πανούργιοςστην εκπομπή “Breakfast @Star”. Μίλησε τη δημοσιογράφο Λιλή Πυρράκη με αφορμή το εστιατόριο που άνοιξε.

Αναφέρθηκε στη σχέση του με την παρουσιάστρια αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τους συντρόφους της, ενώ ερωτήθηκε και για το γάμο της που τόσο πολύ θα ήθελε να γίνει.

Η συνέντευξη του αδερφού της Κατερίνας Καινούργιου

«Δε με ενδιέφερε ποτέ ο χώρος της τηλεόρασης. Ήμουν πάντα εκτός και δε μου άρεσε καθόλου. Στην κοινωνικοποίησή μου και με τις παρέες μου δεν είμαι ντροπαλός αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με κάμερα ναι, είμαι. Είμαι δυο χρόνια μικρότερος από την Κατερίνα. Όταν ήμασταν μικρότεροι τσακωνόμασταν πολύ περισσότερο. Μεγαλώνοντας τα βρήκαμε και είμαστε πολύ κοντά… Δεν έχω φάει ποτέ από τα χέρια της Κατερίνας. Δεν έχει τύχει.

Ισχύει ότι όταν ήμασταν μικρά με φώναζε “Έλενα” γιατί δεν ήθελε αδερφό αλλά αδερφή. Το αστείο είναι ότι το είχε πει και στον αέρα αυτό κάποια στιγμή και με έπαιρναν οι φίλοι μου και μου έλεγαν, “έλα Έλενα, τι κάνεις;” και γελάγανε και το κλείνανε….

Προφανώς και της έχω πει ότι δε χρειάζεται να τα λέει και όλα στον αέρα. Και με συμβουλεύεται και τη συμβουλεύομαι. Εμπιστευόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. πάντα θα υπάρξει επικοινωνία για να ξέρουμε τι κάνουμε και πως προχωράμε… Τα λέει όλα μόνη της… Κάτι που μπορεί να μην ξέρετε είναι ότι έκανε τόσα χρόνια πιάνο και δεν έμαθε πιάνο» είπε ο Πάνος Καινούργιος.

Μάλιστα τον ρώτησε η δημοσιογράφος και αν τελικά θα παντρευτεί με τον ίδιο να απαντάει: «Ότι θέλει. Εντάξει, τυχερός θα είναι όποιος είναι μαζί της. Εννοείται θα της πω αν δεν εγκρίνω έναν σύντροφό της και μάλιστα θα το πω έντονα».

Βέβαια, η Κατερίνα έχει ήδη αποκαλύψει τον σύντροφό που οι γονείς της δεν ήθελαν και της το είχαν πει ξεκάθαρα - δείτε εδώ ποιος είναι.

Οι δύσκολες ώρες στην πυρκαγιά στο Μάτια και η αγωνία για τη ζωή του

Η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί πως όταν είχε ξεσπάσει η φονική πυρκαγιά, ο αδερφός της έκανε μπάνιο με την κοπέλα του στην παραλία.

«Θέλω να σας πω και εγώ κάτι. Δεν το έχω πει ποτέ. Ο αδερφός μου ήταν εκείνη την ημέρα με την κοπέλα του για μπάνιο στο Μάτι. Επειδή παλιά μέναμε στον Διόνυσο, ο αδερφός μου ξέρει πολύ καλά τους δρόμους από πίσω. Πως μπορείς να φύγεις. Έτσι λοιπόν όταν φώναζαν φωτιά δεν πήγε από εκεί που πήγαν οι άλλοι και εγκλωβίστηκαν. Έφυγε από πίσω.

Εν τω μεταξύ η μητέρα μου ήξερε πως ο αδερφός μου ήταν στο μάτι. Είχαμε τρελαθεί από την αγωνία μας. Τον παίρναμε τηλέφωνο και δεν έπιανε σήμα. Όμως έμπειρος οδηγός, ήξερε την περιοχή και απεγκλωβίστηκε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου».