Το νεύμα στους φωτογράφους - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της από τον Πασχαλάκη

Η βόλτα της στην Αθήνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μετά από περίπου 4 χρόνια σχέσης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, μια είδηση που έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες.

Στην αρχή ήταν απλά φήμες, ωστόσο ήρθε το μεσημέρι της Κυριακής 15/01 να τις επιβεβαιώσει μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» η Νάνσυ Παραδεισανού με το ρεπορτάζ της, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και δύο μήνες, επικαλούμενη μάλιστα άνθρωπο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως ισχύει αυτός ο χωρισμός. Εγώ καταλαβαίνω πως η σχέση έφτασε σε κάποια αδιέξοδη κατάσταση, γιατί οι άνθρωποι προχωράνε, θέλουν άλλα πράγματα από τη ζωή τους. Ειδικά τώρα που είναι και οι δύο στην Αθήνα και θα μπορούσε να προχωρήσει διαφορετικά η σχέση τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού (δείτε εδώ φωτογραφίες από σπάνια έξοδό τους).

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου (14/01), ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού με ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι δε δίνει συνεντεύξεις και ότι σέβεται τις γυναίκες. «Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι, θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες..!! Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Έκτοτε, έχει επικρατήσει ένας πανζουρλισμός κάτω από τις φωτογραφίες της Ειρήνης Παπαδοπούλου, με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για απιστία του πρώην συντρόφου της (δείτε εδώ τα σχόλια).

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της από τον Πασχαλάκη

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την τραγουδίστρια στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον χωρισμό σε βόλτα της στην Αθήνα. Η ίδια ήταν ντυμένη casual και μάλιστα μόλις είδε τον φακό, χαμογέλασε και ήταν πολύ θετική στο να την τραβήξουν φωτογραφίες.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της από τον Πασχαλάκη

Η πρώτη εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της από τον Πασχαλάκη