«Μπάτε σκύλοι αλέστε! Δεν ξέρω ποιος....» - Ασύλληπτο άδειασμα από την Φλορίντα Πετρουτσέλι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Στο GNTM το ισορροπούσε κάπως η Βίκυ Καγιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μπάτε σκύλοι αλέστε! Δεν ξέρω ποιος....» - Ασύλληπτο άδειασμα από την Φλορίντα Πετρουτσέλι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Την επιστροφή του My style rocks σχολίασαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να πιάνει στο στόμα της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την συμπεριφορά της απέναντι τις διαγωνιζόμενες και ειδικά από μια συγκεκριμένη με την οποία ήρθε σε κόντρα από την πρεμιέρα.

Αφορμή για να ξεκινήσει να την αδειάζει μάλιστα, στάθηκαν οι δηλώσεις της στην κάμερα, όπου σχολίασε πως διαβάζει τα πάντα που γράφονται αλλά δεν κρίνει απαραίτητο να απαντήσει.

Το άδειασμα της Πετρουτσέλι στην Παπαγεωργίου

«Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν βάλει να εκπληρώσει φέτος σε αυτή την εκπομπή; Την έχω δει και σε άλλες εκπομπές, όπου έπαιζε την καλή και της ταίριαζε πιο πολύ. Μα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική. Τώρα με τα κορίτσια και ειδικά με μία συγκεκριμένη τα «έχει», δεν την αφήνει να μιλήσει, τη βάζει στη γωνία και κάποιες φορές είναι και προσβλητική, χωρίς πλάκα το λέω. Θεωρώ ότι δεν της κάνει καλό, γιατί είναι πολύ καλύτερη και πιο ευγενική απ’ αυτό που βγάζει προς τα έξω στο My Style Rocks», ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Δεν το παίζει, ο εαυτός της είναι. Στο GNTM θυμάσαι τι σχόλια έκανε η Ηλιάνα;», είπε ο Κώστας Τσουρός με τη Φλορίντα να επιμένει: «Στο GNTM το ισορροπούσε κάπως η Βίκυ Καγιά. Τώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, δηλαδή τα λέει όλα και τα λέει με έναν τρόπο που το κοριτσάκι – που έχει βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση και έχει το άγχος – έχει να αντιμετωπίσει και μία Ηλιάνα απέναντί της».

«Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι, γιατί δε μπορεί να είναι ο εαυτός της. Την έβλεπα και στην απογευματινή εκπομπή που έκανε και τώρα λες: είναι αυτή η ίδια κοπέλα;» είπε κλείνοντας.

Αυτή είναι η παίκτρια που κάνει έξαλλη την Ηλιάνα

Η Emilia Vodos, που «ταξίδευε από το εξωτερικό και στην συνέχεια είχε ραντεβού με την παραγωγή του My Style Rocks για γυρίσματα», μια εμφάνιση, καλύτερη από την πρώτη αλλά ο Δημήτρης Σκουλός είχε άλλη άποψη για αυτό.

Από την αρχή, η διαγωνιζόμενη έκανε "χαμό" με τα παπούτσια της, που «δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα και ότι είναι πανάκριβα» δήλωση που την έκανε περίγυρο στην Ηλιάνα Παπαγεωργόυ και σε μερικές διαγωνιζόμενες. Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα παπούτσια κοστίζουν 749 ευρώ, σύμφωνα με χρήστη του twitter.

Ο διάσημος φωτογράφος, βέβαια είπε ότι όλα ήταν λάθος και οτι μπορεί να δείχνει πανέμορφη, δεν έχοτυν όμως συνοχή τα ρούχα της. Η διαγωνιζόμενη στην συνέχεια ξεκίνησε ένα μονόλογο και δεν άφησε κανέναν να μιλήσει.

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε «Σταμάτα καλέ, α μιλησει και κανείς άλλος, μην διακόπτεις κάποιον όταν μιλάει».