Συναισθηματικά φορτισμένη, με πολλές λιγούρες - Οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η Φουρέιρα στην εγκυμοσύνη της

Αποκαλύφθηκε από την ίδια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα ζει για πρώτη φορά τη διαδικασία της εγκυμοσύνης και χωρίς να ξέρουμε αν το περνάει εύκολα ή δύσκολα όλο αυτό, φαίνεται πως θέλει να είναι απομονωμένη από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ το σώμα της λίγο πριν γεννήσει).

Σε κάθε περίπτωση, η τραγουδίστρια φροντίζει μέσα από τις αναρτήσεις, που κάνει στα social media να δείχνει στο κοινό της κάποια σημεία από την καθημερινότητά της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το φύλο του μωρού ωστόσο είναι κάτι που δεν έχει αποκαλύψει η ίδια, όμως μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχα αποκάλυψε πως το παιδί της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία θα γεννηθεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ ασφαλείς πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει πως το μωρό είναι αγόρι - δείτε ποιος θα είναι νονός.

Πρώτοι από όλους όμως εμείς στο youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και μήνες το φύλο του μωρού και κάπως έτσι επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά.

Και αφού λοιπόν πλησιάζει ο μήνας και η ημέρα, που η Ελένη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όσο να ναι βιώνει στο έπακρο τα τελευταία συναισθήματα της εγκυμοσύνης.

Ένα από αυτά, αποκαλύφθηκε με μια σειρά από insta stories, που έκανε η Φουρέιρα την Τετάρτη 18/1 με την ίδια να μας δείχνει την αγαπημένη της συνήθεια, που απολαμβάνει χωρίς τύψεις και ενοχές.

Η αποκάλυψη της Ελένη Φουρέιρα για τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Είναι λογικό να έχει λιγούρες στην κατάσταση της η εγκυμονούσα, ωστόσο μέσα από τις φωτογραφίες, που κατά καιρούς δημοσιεύει στο instagram βλέπουμε το σώμα της - αν εξαιρέσουμε την κοιλίτσα της - να μην έχει αλλάξει καθόλου.

Σίγουρα βοηθάει το γεγονός, πως ακόμα και τώρα δεν αφήνει την συνήθεια, που είχε και προ εγκυμοσύνης με αυτή να μην είναι άλλη από τη γυμναστική, που τόσο αγαπάει.

«Τι πραγματικά συμβαίνει στο τρίτο τρίμηνο», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα