Του χόρευε και τον φιλούσε παθιασμένα στο στόμα - Η ξέφρενη έξοδος Καγιά & Κρασσά στα μπουζούκια

Δεν τους ένοιαξαν λεπτό τα αδιάκριτα βλέμματα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Την βραδινή τους έξοδο τα μπουζούκια απόλαυσαν η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς. Μπορεί το ζευγάρι να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φλας των φωτογράφων που τους απαθανατίζουν κυρίως τα καλοκαίρια στην Μύκονο, αποφάσισαν να διασκεδάσουν με καλή παρέα.

Άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο NOX όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή.

Λαμπερή και κούκλα όπως κάθε φορά η Βίκυ Καγιά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο διατηρεί ένα απίστευτο σώμα με φλατ κοιλιά. Επέλεξε λοιπόν να φορέσει ένα εφαρμοστό παντελόνι με λευκό τοπ που είχε πούπουλα.

Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς τους το μοντέλο - παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να χορεύει, ενώ κατάφερε να σηκώσει και τον Ηλία Κρασσά για να χορέψουν μαζί. Δεν έλειψαν επίσης τα καυτά φιλιά στο στόμα χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα (δείτε τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram).

Οι φωτογραφία Καγιά - Κρασσά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς μπουζούκια

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς καυτά φιλιά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς βραδινή έξοδος

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

Έτσι κρατούν τον έρωτα τους ζωντανό

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μετά από τόσα χρόνια και ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ. Ο Ηλίας ταξιδεύει συνέχεια εγώ δουλεύω. Ξαφνικά βρεθήκαμε με δυο παιδιά και άλλα δύο (του συζύγου μου) τέσσερα. Δεν έχουμε κάνει ακόμη μήνα του μέλιτος, εννιά χρόνια μετά τον γάμο μας. Χριστούγεννα είναι μόνο για την οικογένεια, είναι η αγαπημένη μου εποχή», είχε πει πριν μερικές μέρες η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη στο Καλύτερα δε γίνεται του Αlpha.

Να θυμίσουμε, πως εκείνη και ο Ηλίας Κρασσάς είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια με την οικογένεια τους να είναι πολύ αγαπημένη και δεμένη με τα 2 παιδιά του επιχειρηματία από τον πρώτο γάμο και τα άλλα δύο, που έχει κάνει με το μοντέλο.