Εξελίξεις με την υγεία του Στέλιου Ρόκκου - Ποια η κατάστασή του μετά το έμφραγμα

Έγινε γνωστό μέσα από την Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πριν από μερικές μέρες ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος μάλιστα αναγκάστηκε να μεταμορφωθεί εσπευσμένα από τη Λήμνο στην Αθήνα με συμπτώματα εμφράγματος.

«Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», έγραφε η ανάρτηση της επίσημης σελίδας του τραγουδιστή λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης. Μάλιστα και ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση, προκειμένου να ευχαριστήσει τους γιατρούς που τον βοήθησαν να ξεπεράσει άμεσα το όποιο πρόβλημα είχε προκύψει ενημερώνοντας πως βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης (δείτε την εδώ).

«Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος.

Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δε μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε, όπως λέει και ο ίδιος, ολοκαίνουργιος» ανέφερε από πλευράς του ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Ρόκκου πριν μερικές μέρες (δείτε εδώ το βίντεο).

Ποια η κατάσταση του Στέλιου Ρόκκου μετά το έμφραγμα

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 18/01, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πως είναι πολύ καλά στην υγεία του και πως αύριο παίρνει εξιτήριο.