Κούκλος με κοιλιακούς φέτες - Ολόκληρος άντρας και πολύ γοητευτικός ο γιος της Κοκκινοπούλου & του Καφετζόπουλου

Δε θα τον αναγνωρίζαμε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Φαίη Κοκκινοπούλου εκτός από δύο πολύ πετυχημένοι ηθοποιοί υπήρξαν για πολλά χρόνια παντρεμένοι φέρνοντας μάλιστα στον κόσμο και ένα παιδί μαζί (δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός).

Ο ηθοποιός έχει παντρευτεί δύο φορές. Βρισκόταν σε σχέση εκτός γάμου για 25 χρόνια, μέχρι και τον Μάρτιο του 2016, οπότε ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, με την ηθοποιό Φαίη Κοκκινοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο τον Σπύρο γεννημένο το 1999. Από τον δεύτερο γάμο του απέκτησε το 1985 ακόμη έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Και για τα δύο του παιδιά είναι πολύ περήφανος πατέρας και αυτό αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, όταν ο μικρότερος γιος του πήρε το πτυχίο του με τον Καφετζόπουλο να γράφει σε μία ανάρτησή του:

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι!Κανονικά είναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς οτι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον οτι τις γνώσεις που κέρδισες - το πτυχίο είναι η απόδειξη - ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!», είχε γράψει ο Αντώνης Καφετζόπουλος για το πτυχίο του γιου του.

Ο γιος της Φαίης Κοκκινοπούλου και του Αντώνη Καφετζόπουλου

Ο Σπύρος λοιπόν έχει κλείσει τα 23 του και όσο μεγαλώνει βλέπουμε - από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο ίδιος στο Instagram - να έχει μεγαλώσει πολύ και φυσικά να έχει στοιχεία και από τους δύο του γονείς.

Θα έλεγε κανείς, πως έχει την ομορφιά της Φαίης Κοκκινοπούλου και τη γοητεία του Αντώνη Καφετζόπουλου, ωστόσο δεν ξέρουμε αν έχει κάποιος στην οικογένεια σχέση με τη γυμναστική, καθώς βλέπουμε να έχει και πολύ γυμνασμένο κορμί.

Γιος Καφτεζόπουλου
Instagram - Σπύρος Καφετζόπουλος
Γιος Κοκκινοπούλου
Instagram - Σπύρος Καφετζόπουλος
Σπύρος Καφετζόπουλος
Instagram - Σπύρος Καφετζόπουλος