1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της - Η μεγάλη επιστροφή της Συνατσάκη στα επαγγελματικά της

Τι θα κάνει με το μωρό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία πολύ φρέσκια μανούλα, η οποία έχει φέρει εδώ και σχεδόν ένα μήνα το παιδάκι της στον κόσμο και πλέον η οικογένειά της με τον Ίαν Στρατή έχει μεγαλώσει με τον πιο ωραίο τρόπο.

Γενικότερα μέσα από αναρτήσεις, που κάνει η instagramer - επιχειρηματίας μας δείχνει κομμάτια από τη νέα της ζωή και πραγματικότητα, η οποία ήταν κυρίως στο σπίτι με σκοπό να προφυλαχθεί εκείνη και το μωρό.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου.

Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», είχε αναφέρει η Συνατσάκη για την ψυχολογία της μετά τη γέννα.

Φυσικά και η Μαίρη ήταν και θα εξακολουθεί να είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα, αφού ποτέ δε σταματάει να καταπιάνεται με νέα πράγματα και νέες ιδέες.

Έτσι λοιπόν, ό,τι της συμβαίνει φροντίζει να το γνωστοποιήσει στο instagram και πιο συγκεκριμένα πολλές είναι οι φορές, που η Μαίρη ζητάει τη γνώμη του κόσμου, ειδικά τώρα, που έχει το μωρό της.

Η επιστροφή της Μαίρης Συνατσάκη στα επαγγελματικά της

Αφού λοιπόν πέρασε ο πρώτος μήνας στο σπίτι με το μωρό, η Συνατσάκη έκανε την πρώτη της έξοδο (δείτε εδώ με ποιους) και όπως δημοσίευσε την Τετάρτη 18/1 αποφάσισε να επιστρέψει και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όχι μόνη της αλλά με το μωρό της.

«Ποια κορίτσια πάνε γραφείο πρώτη φορά; Αυτά τα κορίτσια», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη - εγκυμοσύνη
Μαίρη Συνατσάκη - μωρό