Δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη - Το ντύσιμο υπερπαραγωγή της Ελένη Μενεγάκη στην τράπεζα

Φόρεσε τα ίδια και στην σημερινή της εκπομπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Άκρως εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μια φορά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 18/1 τρέχοντας στο πλατό, ντυμένη στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτι, με ένα look που της πήγαινε ομολογουμένως πολύ.

Μάλιστα, οι συνεργάτες την αποθέωσαν, ενώ όλοι παρατήρησαν κάτι ιδιαίτερο που είχε το δερμάτινό outfit της, αλλά και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της και δεν δίστασαν φυσικά να τα σχολιάσουν, όπως έκαναν και τις προάλλες με την πασαρέλα της.

Η εντυπωσιακή σημερινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου της ζήτησε να γυρίσει την πλάτη της για να δουν όλοι οι τηλεθεατές την «πονηριά», όπως τη χαρακτήρισε που έχει το σημερινό ντύσιμό της, μιας και η πλάτη ήταν όλη έξω. Μάλιστα, όλη η ομάδα της παρατήρησε επίσης και το διαφορετικό μακιγιάζ που επέλεξε να κάνει σήμερα.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, αποκάλυψε και το μέρος για το οποίο η 53χρονη παρουσιάστρια ετοιμάστηκε να πάει, εκτός από την εκπομπή.

Αρχικά, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Τα έβαλα όλα! Έκανα εντύπωση ή τζάμπα τα έβαλα όλα αυτά;» ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε «Εγώ είχα σήμερα τράπεζα, πληρωμές και ΦΠΑ…».

Η δίαιτα που κάνει και κρατείται άψογα στα 53

Η δίαιτα της:

  • ΠΡΩΙΝΟ:Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ:Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips:

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα