Της σφύριζαν και της φώναζαν "δώσε" - Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πασαρέλα στον αέρα του MEGA και αποθεώθηκε από όλους

Εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά τους πάντες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Της σφύριζαν και της φώναζαν

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι 53 ετών -που δεν της φαίνεται και καθόλου- ωστόσο διατηρείται άψογα και τόσο το πρόσωπο της όσο και οι αναλογίες του κορμιού της είναι κάτι που ζηλεύουν μέχρι και οι 20αρες.

Μπορεί το πρόγραμμά της να είναι βεβαρυμένο λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να αφιερώσει στον εαυτό της, κάνοντας γυμναστική και διατροφή, αλλά φυσικά και τα μποτέ της.

Μάλιστα, χθες 12/1 είχε καλεσμένη την διαιτολόγο – διατροφολόγο, Πωλίνα Γιαννιώτη και κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως έφαγε αρκετά στις γιορτές (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τις διακοπές της στις Μαλδίβες) και πως ήδη από την Δευτέρα που ξεκίνησε η εκπομπή έχει μπει σε πρόγραμμα!

Τόνισε, επίσης, πως πήρε όντως μερικά κιλά τον Δεκέμβρη για αυτό και ζήτησε από την Πωλίνα για να δώσει τόσο σε εκείνη όσο και στους τηλεθεατές της tips για να χάσουν τα κιλά των γιορτών.

Σήμερα μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη -αφού πρώτα έκανε μια αποκάλυψη για τα παιδιά της- ξεκίνησε την εκπομπή της κάνοντας πασαρέλα και οι συνεργάτες της την αποθέωσαν για ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα, φορούσε μία μάξι φούστα και λευκό πουκάμισο που το είχε συνδυάσει το outfit της με nude γόβες και όπως κάθε μεσημέρι έτσι και σήμερα μπήκε στο πλατό έχοντας μια υπέροχη διάθεση, ενώ λίγο αργότερα άρχισε να κάνει πασαρέλα σαν κανονικό μοντέλο.

Αμέσως όλοι οι συνεργάτες της στο πλατό σφύριζαν και φώναζαν «Έτσι δώσε…» και έγινε ο κακός χαμός!

Η πασαρέλα της Ελένης Μενεγάκη σήμερα στον αέρα της εκπομπής 13/01

Η δίαιτα που κάνει και κρατείται άψογα στα 53

Η δίαιτα της:

  • ΠΡΩΙΝΟ:Τοστ με γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά ή 2 φρυγανιές με μέλι
  • ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ:Φρούτο ή γιαούρτι, ή μπάρα με μαύρη σοκολάτα
  • ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:Σαλάτα ή λαδερά χωρίς ψωμί ή όσπρια ή ψάρι
  • ΒΡΑΔΙΝΟ:Κοτόπουλο ή ψάρι στην σχάρα με σαλάτα

Diet tips:

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα