«Γιατί κυκλοφορούν έτσι;» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στους συνεργάτες της για τα 4 παιδιά της

Η χιουμοριστική αναφορά της στις... στυλιστικές τους επιλογές!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γιατί κυκλοφορούν έτσι;» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στους συνεργάτες της για τα 4 παιδιά της

Η απόλυτη προτεραιότητα της Ελένης Μενεγάκη είναι αναντίρρητα τα 4 παιδάκια της, η οποία όσο βεβαρυμένο και γεμάτο πρόγραμμα να έχει λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, πάντα φροντίζει να περνά ποιοτικό και όμορφο χρόνο μαζί τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες μαζί τους (δείτε εδώ μερικές από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στις Μαλδίβες), ενώ συχνά αναφέρεται σε εκείνα, μέσα από την εκπομπή της στο MEGA.

Πριν δύο μέρες, για παράδειγμα, η λαμπερή παρουσιάστρια με αφορμή την καλεσμένη της, που ήταν η κλινικής ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτριας Άννα Κανδαράκη θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για αυτήν και την οικογένεια της. Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες μιλούσαν για την επιλόχειο κατάθλιψη, με την Ελένη Μενεγάκη, να παίρνει τον λόγο και να λέει χαρακτηριστικά:

«Σκέφτομαι καμιά φορά, μια γυναίκα που θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30 ή 40, πιάνω όλες τις ηλικίες. Το αποκτάει, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα. Τι είναι αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω, το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες. Λέω είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασε στο τέλος αυτή η αγωνία, λες βγήκε, το είδα, είναι καλά, το έχω μαζί μου. Τι μας συμβαίνει;.

Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη. Ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ. Και τα τέσσερα παιδιά τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και μετά γρήγορα στη δουλειά, ίσως το μυαλό μου έφευγε και σε άλλα πράγματα. Υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, και δουλειά και παιδιά και οικογένεια» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η απορία της Ελένης Μενεγάκη για τα παιδιά της

Σήμερα 13/1 το μεσημέρι, μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε ξανά στα παιδιά της, με αφορμή τις χειμερινές εκπτώσεις και συγκεκριμένα την δήλωση της Νάνσυς Νικολαϊδου πως ο γιος της το τελευταίο 24ωρο την έχει "φάει" να του αγοράσει φούτερ, το λεγόμενο hoodie.

Τότε, πήρε τον λόγο η παρουσιάστρια και ανέφερε πως και τα δικά της παιδιά λατρεύουν τα hoodies και πως συνεχώς κυκλοφορούν είτε στο σπίτι είτε έξω με αυτά, χωρίς καν να κατεβάζουν τις κουκούλες!

«Γιατί κυκλοφορούν έτσι;» ήταν η απορία της Ελένης Μενεγάκη και ξέσπασαν όλοι οι συνεργάτες της σε γέλια.