«Και τα 4 παιδιά μου τα...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την οικογένεια της

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Και τα 4 παιδιά μου τα...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την οικογένεια της

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η κλινική ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη. Η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του Mega, που ήταν εκτός κάποιες μέρες από τον αέρα ης εκπομπής (δείτε εδώ τον λόγο) έκανε μια παοκάλυψη για αυτήν και την οικογένεια της.

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από την καλεσμένη της είχε μια συζήτηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έμεινε "παγωτό" με τα όσα άκουσε.

Χαμός έχει γίνει ήδη με το Survivor All Star (δείτε εδώ το αποψινό 11/1 τρέιλερ) και ήδη όλες οι εκπομπές μιλούν για αυτό, με τα spoilers να πηγαίνουν σύννεφο! Μια από τις εκπομπές λοιπόν που ασχολείται εκτενώς με το ριάλιτι επιβίωσης είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να είναι εκείνος που κάνει τις αποκαλύψεις.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα λοιπόν μέσα από τη στήλη του είπε ποιο έπαθλο θα κερδίσουν σήμερα οι παίκτες, ποιος θα αποχωρήσει μιας και είναι Τετάρτη αλλά και ποιος παίκτης είναι ο πρώτος που θα εισβάλλει στο παιχνίδι.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η ομάδα που θα κερδίσει, θα πάρει ως έπαθλο ρύζι (δείτε εδώ ποια είναι αυτή) ενώ όσον αφορά τον παίκτη που θα φύγει αυτός θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας.

Όσο όμως για τον παίκτη που θα εισβάλλει στο survivor all star, αυτός δεν άλλος από τον Γιώργο Κόρομι, που ενώ ήταν να μπει από την αρχή του ριάλιτι λόγω ενός ατυχήματος δεν τα κατάφερε και την Κυριακή θα τον δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιοι άλλοι βρίσκονται σε αναμονή).

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη παρακολουθούσε έκπληκτη τα όσα έλεγε ο συνεργάτης της για το Survivor αλλά και τις ανατροπές που ήδη σημειώνονται!

Η συγκινητική αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την οικογένεια της

Με αφορμή της την επιλόχειο κατάθλιψη που συζητούσαν με την ψυχολόγο, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη.

«Σκέφτομαι καμιά φορά, μια γυναίκα που θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30 ή 40, πιάνω όλες τις ηλικίες. Το αποκτάει, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα.

Τι είναι αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω, το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες. Λέω είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασε στο τέλος αυτή η αγωνία, λες βγήκε, το είδα, είναι καλά, το έχω μαζί μου. Τι μας συμβαίνει;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη. Ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ. Και τα τέσσερα παιδιά τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και μετά γρήγορα στη δουλειά, ίσως το μυαλό μου έφευγε και σε άλλα πράγματα. Υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, και δουλειά και παιδιά και οικογένεια».