Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Η αντίδραση των συνεργατών της

Από εκεί που δεν το περίμενε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Η αντίδραση των συνεργατών της

Όπως πάντα έτσι και την Τετάρτη 18/1 η Ελένη Μενεγάκη τράβηξε τα βλέμματα των συνεργατών της στην εκπομπή Ελένη, με την ενδυματολογική επιλογή της, καθώς την είδαμε στην έναρξη τρέχοντας στο πλατό, ντυμένη στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτι, με ένα look διαφορετικό.

Μάλιστα, οι συνεργάτες την αποθέωσαν, ενώ όλοι παρατήρησαν κάτι ιδιαίτερο που είχε το δερμάτινό outfit της, αλλά και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της και δεν δίστασαν φυσικά να τα σχολιάσουν, όπως έκαναν και τις προάλλες με την πασαρέλα της.

Συγκεκριμένα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου της ζήτησε να γυρίσει την πλάτη της για να δουν όλοι οι τηλεθεατές την «πονηριά», όπως τη χαρακτήρισε που έχει το σημερινό ντύσιμό της, μιας και η πλάτη ήταν όλη έξω. Μάλιστα, όλη η ομάδα της παρατήρησε επίσης και το διαφορετικό μακιγιάζ που επέλεξε να κάνει σήμερα.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, αποκάλυψε και το μέρος για το οποίο η 53χρονη παρουσιάστρια ετοιμάστηκε να πάει, εκτός από την εκπομπή.

Αρχικά, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Τα έβαλα όλα! Έκανα εντύπωση ή τζάμπα τα έβαλα όλα αυτά;» ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε «Εγώ είχα σήμερα τράπεζα, πληρωμές και ΦΠΑ…».

Το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

Και αφού λοιπόν η παρουσιάστρια πέρασε σε όλες τις προγραμματισμένες ενότητες της εκπομπής της, την είδαμε και σε ένα εμπορικό σχετικό με τον ελληνικό καφέ, που και η ίδια απολαμβάνει πολύ.

Έτσι λοιπόν, η Ελένη όχι μόνο έφτιαξε έναν ελληνικό καφέ, αλλά ενώ πήγαινε στη θέση της να τον απολαύσει είχε το γνωστό ατύχημα, που κουνήθηκε ο καφές, έσπασε το καϊμάκι...με την ίδια και τους συνεργάτες της να φωνάζουν ''γούρι - γούρι''.