Εκτός Καλό Μεσημεράκι η Ματίνα Νικολάου - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για την κατάσταση της υγείας της

Το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Καλό Μεσημεράκι η Ματίνα Νικολάου - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για την κατάσταση της υγείας της

Με γέλιο και πολύ διάθεση ξεκίνησε για ακόμη μια φορά την εκπομπή του σήμερα 18/1 ο Νίκος Μουτσινάς, με μια σημαντική όμως απουσία που όλοι παρατήρησαν, με τον παρουσιαστή να προχωρά σε λεπτομέρεις.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε πως σήμερα θα βρίσκεται εκτός η τηλεοπτική Βάνια, δηλαδή η Ματίνα Νικολάου (δείτε εδώ το "διαμαντάκι" που της ξέφυγε τις προάλλες στην εκπομπή και έμειναν όλοι άφωνοι).

Ο λόγος που απουσιάζει από το Καλό Μεσημεράκι η Ματίνα Νικολάου

«Παιδιά είμαι κρυωμένος, δεν είναι εύκολη η τηλεόραση παιδιά. Αν ήμουν σπίτι μου και με άκουγα θα ήταν ωραία η επανάληψη. Έχουμε όλες τις ιώσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Να τώρα μου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό να πούμε περαστικά στην Βάνια. Το σύμπαν σήμερα γ@@@@@ε.

Να πούμε όμως περαστικά στην Ματίνα, δεν πειράζει. Η κοπέλα αυτή δεν πάει καλά, από όλα αυτά που κυκλοφορούν πήγε και κόλλησε γαστρεντερίτιδα που είναι κάτι παλιακό, δεν έχει καμία σημασία. Αύριο θα είναι εδώ πέρα, όπως και να νιώθει γιατί έχουμε αγώνα Survivor», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για την συνεργάτιδά του.

Το συμβόλαιο του ΣΚΑΪ και ο Νίκος Μουτσινάς

Ο παρουσιαστής, ενώ όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και έπαιζε και το ενδεχόμενο να μην κάνει τηλεόραση την επόμενη σεζόν, τελικά υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να παραμείνει στην τηλεόραση, αλλά να ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου και να συνεχίσει και το «Καλο μεσημεράκι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ είχαν ένα ραντεβού πριν από τις γιορτές, το οποίο μάλιστα πήγε ανέλπιστα καλά και από ότι φαίνεται θα τον βλέπουμε στην βραδινή ζώνη της τηλεόρασης σε ρόλο φυσικά παρουσίασης, αλλά τι θέμα μπορεί να έχει η εκπομπή του;

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότ η καθημερινή σατηρική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα μπεί στο συρτάρι, απλά ίσως αλλάξει ημέρες και ώρες προβολής, αλλά σίγουρα θα είναι μειωμένο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Λεμπιδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να μπούμε ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του και θα συνεχίσει εκεί. Με τι όμως; Με μια βραδινή εκπομπή. Επιθυμία του ήταν να αφήσει το καθημερινό, ωστόσο το “Καλό μεσημεράκι” δεν μπαίνει στο συρτάρι. Υπάρχει σκέψη να συνεχιστεί όχι επι καθημερινής βάσεως, αλλά κάποιες μέρες την εβδομάδα με λίγη περισσότερη διάρκεια».