Survivor All Star: «Αυτό που της είπα είναι να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Bo για την Καρολίνα και την σχέση τους

«Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Αυτό που της είπα είναι να...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Bo για την Καρολίνα και την σχέση τους

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 18/01 ο Μπο με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού με τον Χρήστο Δάντη. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε φυσικά στο Survivor All Star και τη σχέση που διατηρεί με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε για την αγαπημένη του).

«Ο Μπο είναι σε σχέση με μία παίκτρια που θα δούμε στο All Star. Είναι σχεδόν ένα μήνα μαζί, είναι μαι φρέσκια σχέση», είπε πριν μερικές μέρες δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής Γεια Σου και η Σοφιάνα από την μεριά της είπε: «Το έχω ζήσει από την αρχή. Είναι περίπου ένα μήνα. Τα παιδιά γνωρίστηκαν λίγο πριν φύγει. Ταιριάζουν πάρα πολύ. Εγώ τον Μπο τον γνώρισαν μέσα από εκείνη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι 100% αυτό που αισθάνονται και δεν προσπάθησαν να το δείξουν ούτε και να το δείξουν».

Οι δηλώσεις του Μπο για την Καρολίνα

«Στον Άγιο Δομίνικο δεν βλέπω να πηγαίνω φέτος, χωρίς να το λέω όμως με 100% βεβαίοτητα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μέχρι στιγμής όμως είμαι στο να μείνω εδώ και να κάνω πράγματα, όπως για μια ταινία συζητάμε να κάνουμε με τον Γιάννη Αϊβάζη. Το θέμα της είναι σκληροπυρηνικό με πυγμάχους.

Έβλεπα το κοριτσάκι μου στο Survivor All Star με πάρα πολύ λαχτάρα και πολλή αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Εντάξει, είναι κάτι πολύ ωραίο, πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω ούτε να αγοράσω τίποτα στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε με ενδιαφέρει να προβάλλω κάτι ούτε με ενδιαφέρει να κρύψω κάτι. Ναι, είμαι με μια κοπέλα και δεν θα πω «δεν ξέρω» ούτε θα το κρύψω. Στο Survivor All Star εύχομαι να γίνει ότι είναι γραφτό να γίνει για εκείνη. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει και να περάσει όσο καλύτερα μπορεί. Της έδωσα σαν παλιότερος παίκτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, 2 – 3 συμβουλές και ότι μπορεί να κάνει θα το κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο Bo.