«Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Τσαλίκη μετά από σχόλιο που δέχτηκε

Τι συνέβη με τον τραγουδιστή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Τσαλίκη μετά από σχόλιο που δέχτηκε

Ο Γιώργος Τσαλίκης παραχώρησε σύντομες δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 18/1 με τον τραγουδιστή να κάνει ένα ξέσπασμα μετά από κίνηση, που τον εξόργησε.

Ο τραγουδιστής αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό, που του συνέβη λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, καθώς του έπεσε πολυέλαιος ενώ τραγουδούσε στην πίστα (δείτε εδώ το βίντεο), ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα social media.

Είναι γνωστό, πως ο Τσαλίκης έχει συχνή επαφή με τα μέσα, καθώς επικοινωνεί με τους φίλους του με τον τρόπο αυτό κάνοντας και τα ξεσπάσματα του, όταν χρειαστεί.

«Ρε φίλε θα τρελαθώ. Βγαίνουν τώρα και λένε «γιατί να μην τηρηθούν τα συμφωνημένα;» με στεναχώρια, απορία και θυμό! Ότι άλλα τους τάξανε και άλλα ζήσανε… Να σας βοηθήσω λοιπόν; Γιατί αγάπες μου, σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις… Ήξερες ότι δεν τηρήθηκαν τα ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ με αυτόν που του πήρατε τη θέση…

Και είπατε (εικάζω) για να είστε εντάξει με την πάρτη σας, «εμείς τη δουλειά μας κάνουμε… τι φταίμε;» Σωστά; Και θέλατε μετά να τηρηθούν τα προφορικώς συμφωνημένα με εσάς;;; Δε κρατήθηκα πάλι. Θα μας τρελάνετε εσείς… Αλήθεια. Και μου στέλνουν οι φίλοι μηνύματα, «γιατί ασχολείσαι; Η δουλειά σου πετάει… Το μαγαζί σκίζει… Έχεις υγεία, χαρά, γιατί ασχολείσαι;” και απαντώ… Γιατί έτσι μου βγαίνει. Γιατί δε μπορώ να βλέπω να «φοράνε» το ρόλο του θύματος άτομα που όταν άλλοι θυματοποιούνται με τα ίδια και χειρότερα δεδομένα λουφάζουν γιατί προφανώς τους συμφέρει.

Γιατί εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και λέω στην τελική γιατί έτσι γουστάρω να ασχολούμαι μέχρι να πάψω να γουστάρω. Αυτά» είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης για την κόντρα του με Γκουντάρα και Κακκαβά.

undefined

Αυτό ωστόσο, που τον έκανε να θέλει να κινηθεί νομικά ήταν το κακεντρεχές σχόλιο, που δέχτηκε από ακόλουθό του, αλλά για το καλό του ο Τσαλίκης το διέγραψε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για το υβριστικό σχόλιο που δέχτηκε στο Instagram

«Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά και μπορεί να το μετάνιωσα, που δεν κινήθηκα και δεν είπα το όνομα του άνδρα που με έβρισε στα social media. Σκέφτηκα όμως τα παιδιά του, τίποτα άλλο. Μόνο τα παιδιά του σκέφτηκα. Αν το άφηνα το σχόλιο του θα το ξέρατε όλοι ποιος είναι. Απλά το έσβησα και τον προστάτευσα ουσιαστικά. Έκανα αυτό που δεν έκανε αυτός για τα παιδιά του», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.