«Δεν είναι δυνατόν ένας Γιάννης Μπέζος σε αυτές τις ερωτήσεις να...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Φαίης Σκορδά για τον ηθοποιό

«Δεν είναι καθόλου ωραίο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι δυνατόν ένας Γιάννης Μπέζος σε αυτές τις ερωτήσεις να...» - Το σχόλιο όλο νόημα της Φαίης Σκορδά για τον ηθοποιό

Σε μουσική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στον Ιανό βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος και έπειτα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής που παρουσιάζει στο OPEN, «Ότι αγαπώ» αλλά και τους ανθρώπους που εισέρχονται στον χώρο της υποκριτικής δίχως την απαραίτητη κατάρτιση (δείτε εδώ μάλιστα τι αποκάλυψε νωρίτερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ηθοποιό).

«Δεν το ξέρω εάν θα συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν. Θετικότατο με βρίσκει η συνέχιση της, εάν είναι κάτι που μπορεί να συνεχιστεί με τις προϋποθέσεις αυτές που ισχύουν τώρα και δεν βλέπω λόγο να αλλάξουν, πολύ ευχαρίστως. Βεβαίως και την απολαμβάνω γιατί, εάν δεν την απολαύσω εγώ, δεν έχει κανένα νόημα να την κάνω. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ο ρόλος του παρουσιαστή. Δηλαδή είναι πράγματα τα οποία θα έλεγα ότι είναι πιο απλά από όσο συνηθίζουμε να δίνουμε βάρος αλλά βεβαίως απαιτεί μια σχετική προετοιμασία και κυρίως εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο τρόπος που μιλάμε και το τι λέμε όταν βγαίνουμε» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Όσον αφορά στο αν ένας καλός ηθοποιός μπορεί να είναι και καλός άνθρωπος, σχολίασε: «Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν σκοτεινό εαυτό και έναν εαυτό ο οποίος είναι ευλογημένος. Από την ώρα που γεννιόμαστε υπάρχει αυτό. Η διαχείριση του εαυτού μας είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και πολύ μεγάλη που δεν έχει να κάνει ούτε με την τέχνη ούτε με το επάγγελμα μας. Έχει να κάνει πιο πολύ με το πως αντιλαμβάνεσαι τη ζωή».

Όταν ρωτήθηκε, τέλος, εάν θα συνεργαζόταν στο μέλλον με κάποιον άνθρωπο που έρχεται από ριάλιτι στον χώρο της υποκριτικής, δίχως να έχει την απαραίτητη κατάρτιση, απάντησε: «Δεν χρειάζεται να απαντήσω. Είναι αστεία πράγματα. Δεν χωράει απάντηση. Είναι σαν να μου ζητάτε να φάω φαγητό από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μαγειρεύει. Δεν υπάρχει περίπτωση».

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά στις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις αυτές, η Φαίη Σκορδά θέλησε το πρωί της Τετάρτης 18/01 να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση μέσα από την εκπομπή της. Συγκεκριμένα, μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια είπε τα εξής: «Για μένα, από όλα αυτά, από τη στιγμή που δέχτηκε να μιλήσει στις κάμερες για 10 λεπτά, ευγενέστατος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με τον δικό του τρόπο, δεν σηκώθηκε να φύγει, ήταν έξω, έκανε κρύο και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, από τη στιγμή που έγινε αυτή η ερώτηση θα έπρεπε να είχε τοποθετηθεί σχετικά με το απολυτήριο λυκείου.

Δεν είναι δυνατόν ένας Γιάννης Μπέζος, ένα τέτοιο κεφάλαιο, ένας τέτοιος ηθοποιός, σε αυτές τις ερωτήσεις να μην κάνει νύξη για το απολυτήριο λυκείου με μια τέτοια ερώτηση. Περίμενα ότι σε μια τέτοια ερώτηση θα απαντήσει, σχετικά με αυτό που είναι ένα πλήγμα για τους ηθοποιούς και δεν είναι καθόλου ωραίο».