Φοβερά ανανεωμένη - Το σώμα της Χρύσας Μιχαλοπούλου 4 μήνες μετά την γέννηση του γιου της

Ποζάρει με στενό τζιν παντελόνι και ένα φούτερ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Chrysa Michalopoulou
Instagram / Chrysa Michalopoulou

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και 4 μήνες η Χρύσα Μιχαλοπούλου, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ-κριτής του MasterChef απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι, ωστόσο εξακολουθούν να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή (δείτε εδώ μια φωτογραφία μπαμπά και γιου).

Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες, η 25χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μερικές φωτογραφίες στο οποίο ποζάρει πιο χαρούμενη και λαμπερή από ποτέ στις Μυκήνες.

Το σώμα της Χρύσας Μιχαλοπούλου 4 μήνες μετά την γέννα

Όπως είδαμε, έχει επιλέξει ένα γκρι φούτερ, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και sneakers και ποζάρει χαμογελαστή και ανανεωμένη στον φωτογραφικό φακό. «Δεν έλεγε τι ήταν παλιά , μ ’αυτή τη θέα όμως δεν πρέπει να περνούσανε άσχημα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Είναι φανερό, μάλιστα, πως έχει χάσει ήδη όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι πραγματικά σαν να μην γέννησε ποτέ!

Το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» όπου μίλησε για τη σύντροφό του αλλά και τον ρόλο του μπαμπά.

«Γνωριστήκαμε με αυτόν τον βαρετό τρόπο, αλλά αποτελεσματικό. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω να πω ότι δεν έστειλα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πως είχε ανοίξει η κουβέντα. Ε τείνει αυτός να γίνει τώρα ο παραδοσιακός τρόπος, αλλά έτσι γνωριστήκαμε. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και στην καραντίνα πολλές σχέσεις ήρθαν κοντά, έπρεπε να κάθεσαι σπίτι, δεν μπορούσες να βγεις έξω νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα με την Χρύσα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Λίγο αργότερα ο 39χρονος αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους, αφού όταν η Ναταλία Γερμανού του έκανε δώρο ένα ξύλο κοπής που έγραφε «Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου», εκείνος είπε «θα το δώσω στον Κίμωνα».