«Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη?» - Η πρώτη φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αγκαλιά με τον τεσσάρων μηνών γιο του

Όλα τα λεφτά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από περίπου τέσσερις μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, καθώς η όμορφη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το Σεπτέμβριο που μας πέρασε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι ωστόσο διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ για αυτό και σπανίως αναφέρονται στην γέννηση του μωρού τους και ακόμα πιο σπάνια δημοσιεύουν οικογενειακές τους φωτογραφίες (δείτε εδώ το δώρο που έκανε η παραγωγή του Masterchef στον σεφ για τον μικρό).

Ωστόσο, πριν μερικές μέρες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε παραχωρήσει μία μικρή συνέντευξη στην ίδια εκπομπή STAR και αποκάλυψε ποια είναι η καθημερινότητά του με τον γιο του αυτούς τους μήνες, ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο τον βάζει για ύπνο στην πραγματικότητα, ενώ εξήγησε ποια είναι η βοήθεια που δέχεται από τους άλλους δύο σεφ.

«Είναι ένας τρόπος να προσπαθήσουμε να τον πάρει ο ύπνος», είπε αρχικά για το στιγμιότυπο που διαβάζει συνταγές στο παιδί του στο τρέιλερ (δείτε το εδώ). «Με τον μικρό σπίτι έχω ξεκινήσει και του διαβάζω εισαγωγές από τα βινύλια. Έχω πολλά βινύλια, εξαιρετικά. Οπότε ξέρεις προσπαθώ να τον σπρώξω λίγο από τώρα, δεν καταλαβαίνει και Χριστό βέβαια, αλλά μια χαρά, εγώ προσπαθώ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά την αγάπη του για την θάλασσα, εξήγησε: «Περιμένουμε πως και πως να έρθει το καλοκαιράκι. Πόσο θα είναι; 7 - 8 μηνών; Εντάξει, προσεκτικά θα μπαίνουμε». «Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο απελπισίας. Είναι καλόβολος ο μικρός είναι και ήσυχος. Οι συμβουλές έρχονται από την Δέσποινα, τη σύζυγο του Σωτήρη», κατέληξε αναφερόμενος στο αν πράγματι παίρνει τηλέφωνα τον Κοντιζά για να τον βοηθήσει με τον γιο του.

Η πρώτη φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αγκαλιά με τον τεσσάρων μηνών γιο του

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 11/1 ο σεφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μαζί με τον γιο του. Όπως βλέπουμε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά του τον ντυμένο Άγιο – Βασίλη γιο του, ενώ κρατάει ένα ποτήρι μπύρα.

«Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη?», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.