Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη δύο χρόνια μετά τον θάνατό του - Ανακοινώθηκαν τα γεννητούρια

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μίκης Θεοδωράκης έχει γράψει ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο με το έργο του και παρόλο που έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από τον θάνατό του, όλοι μιλούν για εκείνον και τα επιτεύγματά του, κάνοντας φανερό το γεγονός πως δεν πρόκειται ποτέ να τον αφήσουν να ξεχαστεί (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την κληρονομιά του).

Ο ίδιος υπήρξε παντρεμένος με την Μυρτώ Αλτίνογλου από το 1953 μέχρι και το τέλος της ζωής του το 2021 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Μαργαρίτα. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες πλέον και την Τετάρτη 18/1 έγινε γνωστό πως η ζωή του Γιώργου Θεοδωράκη άλλαξε για πάντα.

Γέννήθηκε το τρίτο δισέγγονο του Μίκη Θεοδωράκη

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγινε παππούς για πρώτη φορά, εφόσον η κόρη του, στην οποία έχει δώσει το όνομα της μητέρας του, Μυρτώ, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και ο ενθουσιασμός του για το γεγονός αυτό είναι τεράστιος. Τόσο που δεν μπόρεσε να μη μοιραστεί την χαρά του με όλο τον κόσμο και έτσι δημοσίευσε ένα βίντεο με την φωτογραφία της νεογέννητης, η οποία θα πάρει το όνομα Αγγελική και έτσι θα γιορτάζει την ίδια ημέρα με τον προπάππου της, παρόλο που έχει φύγει από τη ζωή.

Ο 63χρονος σήμερα Γιώργος Θεοδωράκης είναι το μικρότερα από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Μίκης Θεοδωράκης με την σύζυγό του. Ασχολείται μάλιστα και ο ίδιος με τη μουσική ενώ μαζί με την κόρη του Μυρτώ, έχουν παρουσιάσει κάποιες κοινές μουσικές δουλειές. Το νεογέννητο κοριτσάκι είναι το τρίτο κατά δισέγγονο του καλλιτέχνη, καθώς δύο παιδάκια έχει ήδη αποκτήσει ο γιος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης.