Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας - Η οικογενειακή φωτογραφία του Αλεξάνδρου & της Τούνη με τον νεογέννητο γιο τους

Αξιολάτρευτοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έφτασαν στην Αθήνα λίγες ημέρες μετά την γέννηση του μικρού τους γιου, ώστε το μοντέλο να μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά του, στο κανάλι του MEGA και στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι.

Η διάσημη Influencer έχει χαθεί από τα social media ιδιαίτερα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο ήταν ιδιαίτερα ενεργή όλο αυτό το διάστημα μέχρι και λίγο πριν γεννήσει, αλλά σήμερα επανήλθε εξηγώντας τι συμβαίνει όλες αυτές τις ημέρες.

Η οικογενειακή φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη με τον γιο τους

Πιο συγκεκριμένα, η νέα μανούλα αποκάλυψε πως είναι συνεχώς αγκαλιά με το νεογέννητο αφού τον θηλάζει αποκλειστικά η ίδια. Έχοντα βρει λοιπόν λίγο χρόνο, δημοσίευσε στο προφίλ της νέα βίντεο ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως περνάει μια περίεργη φάση, ενώ νιώθει σαν μια μικρή αγελαδίτσα μιας και ο μικρός πεινάει συνέχεια. Απάντησε επίσης σε όσους της στέλνουν μηνύματα μέχρι και mail ρωτώντας την γιατί έχει εξαφανιστεί από το instagram (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση της με την πεθερά της).

Ο νέος μπαμπάς από την άλλη πλευρά, παραμένει ενεργός και προσπαθεί να διατηρήσει την ρουτίνα που είχε και πριν πηγαίνοντας και στο γυμναστήριο, συνεχίζοντας να δημοσιεύει στόρι, εξηγώντας ωστόσο πως μετά την άθληση, ακολουθεί δεύτερος γύρος γυμναστικής με το νεογέννητο μωρό του (δείτε εδώ σε ποιον μοιάζει).

Αυτό ακριβώς συνέβη λοιπόν, αφού μετά τα βάρη επέστρεψε στο σπίτι όπου τον περίμενε η σύντροφός του με το παιδί τους και οι τρεις τους ξάπλωσαν για λίγο στον καναπέ του σαλονιού τους για να απολαύσουν όλοι μαζί λίγες στιγμές χαλάρωσης, με εκείνον να προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί την καλή του.

Πόζαραν, έτσι, οι τρεις τους χαμογελώντας και το στιγμιότυπο αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις λατρείας, με τα like να πέφτουν βροχή.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Ιωάννα Τούνη μωρό