«Αν φωνάξει άλλη μια φορά στη μούρη μου, θα...» - Το βίντεο με την έξαλλη Μαρία Σάκκαρη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν φωνάξει άλλη μια φορά στη μούρη μου, θα...» - Το βίντεο με την έξαλλη Μαρία Σάκκαρη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Μαρία Σάκκαρη είναι μία αθλήτρια του τένις, η οποία έχει διαπρέψει σε αυτό τον χώρο και έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλά μετάλλια και βραβεία στην συλλογή της, ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, κάνοντας ολόκληρη την Ελλάδα περήφανη.

Τα επιτεύγματά της, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο έχει έρθει αρκετές φορές στο προσκήνιο. Η ίδια βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο και έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια εξαιτίας αυτού (δείτε εδώ τα μηνύματα που δέχθηκε κάτω από την φωτογραφία τους στην παραλία).

Η αντίδραση της Μαρίας Σάκκαρη για τον πανηγυρισμό της αντιπάλου της σε αγώνα τένις

«Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, είτε αυτό είναι σχέση, είτε η δουλειά σου. Πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία», είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Αυτή τη φορά, βέβαια, το όνομά της έγινε πρώτο θέμα μέχρι και στο εξωτερικό, διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Ρωσίδα Ντιάνα Σνάιντερ, εκνευρίστηκε με την αντίδρασή της και η ατάκα της σχολιάστηκε έντονα. Τι ακριβώς συνέβη, όμως;

Η αντίπαλός της κατάφερε να κερδίσει έναν πόντο και πανηγύρισε μπροστά της για αυτή την εξέλιξη, με αποτέλεσμα εκείνη να αρχίσει να λέει με νεύρα: «Αν φωνάξει άλλη μια φορά στη μούρη μου, θα καλέσω τον διαιτητή».

Μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου, η Μαρία Σάκκαρη διευκρίνισε ότι μετά από αυτό το "επεισόδιο" η Ντιάνα Σνάιντερ σταμάτησε να πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο: «Ο τρόπος που κάποιοι παίκτες πανηγυρίζουν δεν είναι ο κατάλληλος. Δεν μου άρεσε. Δεν το ξαναέκανε, όμως, και αυτό ήταν ωραίο από την πλευρά της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τενίστρια πρόσφατα δέχθηκε πρόταση γάμου στο γήπεδο.