«Μας είχε πει ότι έχει...» - Η αποκάλυψη του πρώην Survivor, Θανάση Μπέλλου, για την αυτοκτονία στο Μοσχάτο

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μας είχε πει ότι έχει...» - Η αποκάλυψη του πρώην Survivor, Θανάση Μπέλλου, για την αυτοκτονία στο Μοσχάτο

Πριν από λίγες ημέρες ένας 50χρονος άνδρας αυτοκτόνησε στην περιοχή του Μοσχάτου και έγινε γνωστό πως ένας πρώην παίκτης του Survivor είχε επαφές μαζί του. Ο λόγος για τον Θανάση Μπέλλο, ο οποίος την Τετάρτη 18/1 μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, T-Live και αποκάλυψε πως τον γνώρισε και ποια ήταν η σχέση τους.

Όσο η υπόθεση ερευνάται ακόμα, μία γυναίκα βρίσκεται στο τμήμα για τον θάνατο του συγκεκριμένου άντρα (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο). Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, λοιπόν, εξήγησε πως δεν γνώριζε τι έχει συμβεί μέχρι χθες (17/1), αλλά εξήγησε πως επίσης δεν είχε ιδέα για όλες τις απατεωνιές που έχουν ειπωθεί για εκείνον.

Οι δηλώσεις του Θανάση Μπέλλου από το Survivor για την αυτοκτονία στο Μοσχάτο

«Εχθές είχα γενέθλια στον γιο μου και ξαφνικά με πήρατε τηλέφωνο και μου είπατε ότι είδατε κάποιες φωτογραφίες μου μαζί με το θύμα. Γι’ αυτό τον λόγο βρίσκομαι κι εγώ εδώ αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά.

«Ο Νίκος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, έχω παίξει πολλά παιχνίδια μαζί του. Μόλις μαθεύτηκε αυτό, πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, πολύ ήρεμος. Πραγματικά έχουμε συγκλονιστεί όλοι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και στη συνέχεια επισήμανε: «Συζητήσαμε όλοι οι παλαίμαχοι το τι ακριβώς έχει γίνει. Κάποιοι συμπαίκτες μου μού είπαν ότι έπρεπε να έρθω, για να πω κι εγώ αυτό που βλέπαμε. Δεν ξέρουμε αν ισχύουν όλα αυτά που έχουν γίνει. Είναι πάρα πολύ άσχημο. Νομίζω ότι (η 47χρονη) θα κορόιδευε ακόμα κι εμένα πανεύκολα, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που δεν σου πήγαινε το μυαλό ότι μπορούσε να κάνει τέτοια πράγματα».

«Ξέρω φίλους μου που έχουν αγοράσει αμάξια από εκεί και έχουν πληρωθεί κανονικά. Σε εμένα δεν συνέβη. Πριν λίγο καιρό με δυο φίλους μου πήγαμε στην Καστοριά, μας έδωσε δώρο ένα αμάξι leasing, δεν πληρώσαμε τίποτα. Μας είχε πει ότι έχει αμάξια leasing, ότι ήταν δικά του», διευκρίνισε μάλιστα.

Και κατέληξε: «Αν είναι όπως τα λέτε και αποδειχθεί ότι ήταν απατεώνας, έχω πέσει κι εγώ απ’ τα σύννεφα».