«Ήταν το βιός μιας ολόκληρης ζωής, το οποίο χάθηκε» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη για τη φωτιά στο σπίτι της 

«Έχω φανταστεί ότι εδώ στον κήπο θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν το βιός μιας ολόκληρης ζωής, το οποίο χάθηκε» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη για τη φωτιά στο σπίτι της 

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 18/01 η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια ξενάγησε την δημοσιογράφο στους χώρους του εξοχικού της σπιτιού λίγο έξω από τα Μέγαρα, το οποίο καταστράφηκε εν μέρει από τη φωτιά στην περιοχή.

«Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή, θα φύγω να πάω εκεί. Μας έστειλαν οι γείτονες φωτογραφίες. Τη νύχτα οι φλόγες έφαγαν το σπίτι. Αλλά θέλω να πάω να το δω, δεν έχω πλήρη εικόνα. Μου έστειλαν φωτογραφίες το πρωί συγγενείς που μένουν πίσω και που από τα χαράματα με κάνουλες και κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Σε εμένα το βασικό σπίτι κάηκε», είχε πει τότε η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega (δείτε εδώ το βίντεο).

Η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη για τη φωτιά στο σπίτι της

«Εδώ περάσαμε όλη την καραντίνα και όχι μόνο. Όταν είχαμε και το σπίτι, πριν καεί, μέναμε αρκετό διάστημα. Τώρα έχουμε περιοριστεί σε ένα άλλο σημείο, που ευτυχώς γλίτωσε. Ελπίζουμε όμως γρήγορα να μπορέσουμε να το ξαναφτιάξουμε και να μπορούμε να μένουμε.

Βλέπεις τη θάλασσα στο βάθος, έχει τα πάντα. Η ρεματιά όμως κάτω είναι καμένη, γιατί από εκεί ξεκίνησε η φωτιά, ήρθε, έκαψε το κομμάτι του σπιτιού που φτιάξαμε και ίσως κάποιο κουκουνάρι πετάχτηκε μέσα και έγινε το κακό. Ήταν το βιός μιας ολόκληρης ζωής, το οποίο χάθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Στη συνέχεια της ξενάγησης, η τραγουδίστρια έδειξε τον χώρο όπου φτιάχνει το δικό της κρασί μαζί με τον σύζυγό της, τον κήπο με τα φρέσκα ζαρζαβατικά αλλά και το εσωτερικό του σπιτιού. «Έχω φανταστεί ότι εδώ στον κήπο θα τρέχουν τα εγγόνια μου, όταν γίνω γιαγιά» είπε χαρακτηριστικά.