«Το παιδί είναι 7,5 και το έχω τρεισήμισι μέρες» - Τι συμβαίνει με τον Ιωάννη Παπαζήση και τον γιο του μετά τον χωρισμό του με την Αδαμοπούλου

«Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είμαι κλεισμένος στην τουαλέτα, να κλαίω και ταυτόχρονα μέσα να τραγουδώ για να μην καταλάβει το παιδί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το παιδί είναι 7,5 και το έχω τρεισήμισι μέρες» - Τι συμβαίνει με τον Ιωάννη Παπαζήση και τον γιο του μετά τον χωρισμό του με την Αδαμοπούλου

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης 18/1 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επιτυχία τους ως ηθοποιός, στην σχέση του με τον Τάκη Ζαχαράτο, αλλά και στο παιδί που έχει αποκτήσει με την Βανέσα Αδαμοπούλου (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την σχέση τους μετά την αποκάλυψη του δεσμού του με την Αναστασία Παντούση).

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μπαίνοντας στον χώρο της τηλεόρασης, εξήγησε πως κατέληξε να μένει στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού που προαναφέρθηκε, ενώ μίλησε αναλυτικά και για το ποιες ημέρες μένει με τον γιο του.

Τι συμβαίνει με τον Ιωάννη Παπαζήση και τον γιο του

«Εμένα το όνειρό μου ήταν να κάνω μόνο θέατρο και σινεμά. Η τέταρτη ταινία που έκανα έγινε η πιο εμπορική ταινία στην Ελλάδα. Με σταματούσε ο κόσμος για φωτογραφίες και εγώ δεν είχα να ζήσω. Μου είχαν δώσει τότε μάξιμουμ 10.000 ευρώ. Ήμουν σταρ από τα Lidl. Ξέρεις τι είναι να σε σταματούν για φωτογραφίες και εσύ να λες “τώρα πού θα ζητήσω λεφτά για να ζήσω;”.

Και έτσι έπεσα στην τηλεόραση. Τότε όταν έκανες τηλεόραση έτρωγες Χ από κάτι άλλο. Έτσι και εγώ έφαγα Χ από τον κινηματογράφο τον πιο underground και από το θέατρο. Και αποφάσισα μετά ότι θα δίνω εγώ Χ εκεί που θέλω. Ένιωσα ότι κοιμήθηκα το 2007 και ξύπνησα ξανά το 2013 αλλά άξιζε τον κόπο», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Όταν βλέπεις το παρελθόν, τα βλέπεις τώρα όμορφα αλλά τότε ήταν δύσκολα. Χρηματοδότης ήταν ο μπαμπάς μου. Μου έστελνε 150 ευρώ κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί δεν υπήρχε τίποτα. Το σπίτι που νοίκιαζα ήταν του Τάκη Ζαχαράτου. Έψαχνα σπίτι, η τότε κοπέλα μου έμενε στην Φωκίωνος Νέγρη και μου είπε ότι νοικιάζεται απέναντι ένα σπίτι. Χτυπάω το κουδούνι, ανοίγει την πόρτα και μένω άναυδος. Μέχρι και σήμερα έχουμε μία σχέση υπέροχη».

«Ήμουν φοιτητής ακόμα και τελείωνα το Εθνικό. Του λέω χαμένος θέλω το σπίτι. Το πήρες μου λέει. Τι; Το πήρες. Δικό σου εσύ το πήρες. Μέχρι σήμερα είναι μια σχέση υπέροχη. Είχα γνωρίσει την μαμά του κι είχε γνωρίσει την μητέρα μου. Μας έδινε φαγητό. Είναι από τις πιο ευλογημένες συναντήσεις της ζωής μου. Ξέρει πόσο τον αγαπώ και ξέρω πόσο με αγαπά. Έχει γνωρίσει τους κολλητούς μου κι ερχόταν στις πρεμιέρες. Ήταν ο αγαπημένος όλων μας και τον ευχαριστώ πρώτη φορά δημόσια, που μου έδωσε το σπίτι του», επισήμανε έπειτα.

Όσον αφορά τον γιο του, δήλωσε: «Το παιδί είναι 7,5 και το έχω τρεισήμισι μέρες. Η πιο πρακτική δυσκολία είναι να τον έχω εγώ, να είμαι χάλια και να πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου για να μην καταλάβει τίποτα. Αυτό μπορεί να με διαλύσει. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είμαι κλεισμένος στην τουαλέτα, να κλαίω και ταυτόχρονα μέσα να τραγουδώ για να μην καταλάβει το παιδί. Δεν θέλω το παιδί μου να νιώσει τίποτα αρνητικό στην ζωή του».

Και κατέληξε: «Από τότε που έκανα παιδί, κοιμάμαι πέντε ώρες. Η μητέρα του είναι ένας πολύ ευφυής, έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος κι έχει φέρει πολύ το κοινωνικό κομμάτι το πως συμπεριφερόμαστε. Κάτι που δεν υπήρχε στην δική μας εποχή. Εγώ λειτουργώ ενστικτωδώς ως πατέρας, που λατρεύει τον γιο του».